hemma igen, och texten kruppar.....

ja vilken omställning, igår så kom jag hem vid åtta.
Inget mer.
Jag bara satt i lägenheten och hade tråkigt, jag ville verkligen bara ut på nån pub eller nåt och ha kul. Men det är Luleå, så vad kan man förvänta sig. Kändes helt otroligt konstigt.
idag har jag i alla fall sovit bort halva dagen, ska till frida sen och vi ska sola och äta gott senare bio. Känns kul att träffa henne igen. har saknat min gullegumma!



Nej nu ska jag fortsätta plocka ihop det som behövs till stranden..
pusskraaam


Michael jackson is Dead!

det är inte möjligt, king of pop kan inte vara död!



Frankrike för mig just nu


Underbar låt


vet du vad emilia, jag TÄNKER på ENGLSKA!

Nu är det ju bara partysnack här jämt och ständigt men detär de vi gör, och jag älskar det!
Igår så åkte jag och emilia in till centre de pompido och njötav solen, jag köpte mig en kopp kaffe och en macka från starbucks och satte mig ner. Emilia skulle nämligen till jobbet vid sju så jag skulle vara själv ett tag tills elin var klar, dvs efter nie någon gång. Men jag satt i alla fall där i två timmar ungefär och störde mig gärnet på en kille som kom och vägrade gå. Inte ett enda ord engelska kunde han och han envisades ändå med att stanna och sitta där och rita små hjärtan åt mig, jätte skojjigt... NOT!
Hur som helst Elin ringde och jag blev hur lycklig som helst! Hoppade upp och praktiskt taget  sprang till metron på chatelet för att invänta henne, där satt jag i ungefär en timme till och utan någon jobbig fransman, däremot vet  jag inte hur många ggr jag fick säga att jag inte förstod mig på franska till folk som kom förbi och ville ha vägbeskrivningar.
Elin kom hur som haven sen och vi gick ner till vattnet för att dricka lite bruttt!! UNDERBART! Vi had jätte roligt och pratade en hel del och dissade en massa fransmän.. Som det ska vara eller hur..
Emilia kom vid tolv och joinade oss. Så där satt vi och snackade en massa skoj!
Därefter så gick vi en snabbis till highlander typ bara för fem minuter, sedan så tog elin och emilia mig till sixseven! Hur roligt som helst, jag tyckte det var fullproppat men det tyckte då inte emilia och elin, de tyckte det varlite folk, OMG!
Det roliga var att det varen massa kostymnissar där och sprang, eller rättare sagt några från frankrikes största elit skola. De utbildar sig till nästa premiärministrar typ.. hmmmhmmm...
Vi dasade i alla fall och hade skojj, men den så blev vi less för det började bara spela en massa teckno, så vi gick vidare till the billionere club! Och dansa ännu mera!






yayyy

Soligt och fint och man ligger själv däckad i en säng borta i buzenval! haha, vi orkade inte riktigt ta metron igår men fick sovplatser hos en svensk kille som heter Henke. Jätte trevlig kille älskar fyllekäk precis som jag! jag blev hur lycklig som helst när han också ville gå och äta klockan fem på morgonen, vi somnade väl kring sex och vaknade vid ett!

Igår käkade jag sushi för första gången! och det var riktigt gott aktiskt.. Fick skämmas lite eftersom att jag kasta ur mig kommentaren: men det här är ju lax inte sushi?!
Jag tänkte inte riktigt efter men jag har som många andra( Hoppas jag) fått för mig att sushi är en fisk bara det.. TYPISKT!





Sen  bar det ju självklart ut på krogen igen! Vi började på rebel bar och deras music qiuz som var jävligt svårt av någon anldning, men alkoholen kan ju ha sagt sitt där med i och för sig..
Efter rebel bar så drog vi till the frog and the princess och ölen flödade kan man ju lugnt säga. Därefter drog vi till highlander och jag måste ha spenderat som en tok men skit samma, det är ju Paris..:)



see what happens tonight!

Bra start!

haha, lite oplanerat kanske!

Nu sitter jag här i Paris i en jätte fin lägenhet bortanför triumfbågen, det är helt underbart! Men som sagt så fick min resa en rolig början..

Till att böörja med så är jag inte van att vara på resande fot så att åka iväg själv till Paris har varit en jätte stor grej för mig, men jag klarade mig igenom flygplatserna (mycket tack vare Frida, hade tom problem på arlanda..) Hur som haven så kommer jag fram till Paris charles de gualle eller nåt i den stilen. Kliver av och har ingen aning om vart jag ska gå, lyckas ta mig till bagageutlämmningen efter många om och men och sedan även ut där det står hur mycket folk som helst och väntar på bilar och taxier, skrev med Emilia när jag var på arlanda och jag hade förstått att jag skulle ta en buss från flygplatsen vette tusan vart men jag tänkte att det löser sig nog. Jag går runt och frågar vart hellsicke bussen ska gå ifrån men ingen förklarar rätt för mig så jag fattar inte ett skit, ger upp tillslut och går själv och letar efter rätt buss, tillslut ser jag en skylt där det står "To Paris" och jag går dit, Tänkte att den borde ju vara den bästa. Det värsta med det hela var att jag kunde inte få tag i Emilia och hon kunde tydligen inte heller få tag i mig heller. SUCK! vad ska  jag nu göra? däremot så fick jag en massa sms av henne men det visste inte hon om, men hon skrev i alla fall vart hon bodde och jag tänkte att det kan jag ju säkert hitta. i alla fall, kliver av bussen vid de la opera och går i riktning mot metron. KAOS! hur hade jag tänkt? ingen förstod mig och jag förstod ingen. Vandrar runt där nere och får förklarat att jag ska ta 8an och sen byta och jag måste gå på rätt sida! Jobbigt värre! Jag gav i alla fall upp hela ideen att hitta själv. Under tiden så  har emilia panik och ringer runt och rådfrågar om hur hon ska göra, medans jag är lugn som en filbunke och söker någon att låna en telefon utav, vilket jag senare får tag i och ringer Emilia som blir hur lycklig som helst. Jag försöker lugna henne och säger att jag sa ju att jag skulle fixa det på något sätt, hon kommer och möter upp mig på de la opera och vi åker till hennes lägenhet sen ut och festar och har skitkul.. Vaknade i en annan lägenhet utan Emilia, hon hade åkt hem för att hon jobbadae dagen efter.. Men det är inte så illa som det låter för jag for med Elin och sov i en lägenhet hos några som de kände..

Uppdaterar mer senare nån gång! Puss folket!

Lollo och jag roar oss, eller hon roar sig åt mig i alla fall..






snaaart

Nu sitter jag här, helt uppe i varv! Imorgon så bär det av.. Vad ska jag ha med? Jag har inte packat klart ännu, började idag.. Det har som inte först nu börjat gå upp för mig att jag faktsikt åker imorgon, IMORGON!  vad var det som hände? Tiden gick för fort tror jag nog. Men nu är det som så.

Lollo och jag har städat och haft oss idag, fuat oss som vanligt för att det är våran grej. Hon är som söt min lillasyster, älskar henne verkligen. Hade jag haft råd hade jag tagit med henne, men hon säger själv att det hade nog varit lite jobbigt eftersom hon vet att jag skulle festat en del, och hon har ju inte åldern inne för det.
Men ändå, vi ska nog resa någon annanstanns snart.

Men jag känner mig taggad som fan! det är helt otroligt vilken resfeber jag har nu. Kommer bli jobbigt när jag kommer hem igen. Det komemr kännas konstigt, minns fortfarande hur det kändes när jag kom hem ifrån Italien, då ville jag inte hem för att jag hade så roligt..

Men men hur som haven, jag ska fortsätta att fula mig med Lollo lite till, OCH packa klart, illa att jag inte fått det gjort..
Emilia snart är jag där!!!



pusshejjs folket!


småprat

Blev bjuden på lunch av Frida idag! Hur gott som helst, vi fpr till Exotic o käkade buffé, vi praktiskt taget rullade därifrån, och dum som man är så kom vi på att vi skulle ut o shoppa lite innan vi får iväg och gjorde nåt annat. Så det slutade med att vi plockade på oss ett antal med plagg och provade allt. Känns som om kläderna kan ha köpts i en storlek större än vad det skulle vara..
Köpte i alla fall ett par nya skor och en skjorta. Jätte fina båda två.  Så jag är helnöjd i alla fall, och skjortan sitter fortfarande på bra, haha.
Efter våran lilla shoppingrunda så for vi hem till Frida och tog det allmänt lugnt, hade inte riktigt orken att göra något annat.
Nu sitter jag i alla fall här hemma igen och funderar på vad som ska packas till på måndag, har ingen aning. Är hur dålig som helst på det här med att packa och planera, suck. Men nog vet jag att det löser sig i slutändan. Måste bara få tillbaka min resväska som lollo har lånat av  mig.
Men hur som helst ser fram emot Fredag och LÄNGTAR till på måndag, har dessutom redan förvarnat alla nära och kära att jag kanske ringer när jag är påväg hem och berättar att jag är vilsen i oslo.

Men men BYE FOLKS!


janu bli he väl ändå hopp i sänga!

Vaknade imorse bakis som faan! Usch ändå, mådde verkligen inte bra men jag hade ju Lollo här som fixade allt åt mig..
Vi bestämmde oss senare på dagen att vi skulle åka in till Boden och bada, tänkte att det kunde vara kul och det var de. Vi tog med våra yngre syskon Emmelie och William också så att vi båda kunde umgås med dem lite mer, det är så sällan numera, snyft.
men det var i alla fall jätte roligt, ska helt klart göra om det igen.
For i alla fall till sävast efter och drack en massa kaffe och bara surrade alllmänt med pappa och Anna.
Går ut i bilen och upptäcker att jag visst hade glömt telefonen där och att Frida ringt mig fem gånger, inte så ovanligt dock. Måste bättra mig.
Åkte till eekis och såg film och nu är jag här hemma igen och bara tar ddet lugnt. Lite rastlös är jag men finns väl ingen anledning att försöka komma på något mer att göra etfersom att jag bör gå och lägga mig..

Men jaja, jag ska faktiskt ta och göra det men gonatt allesammans..



så snygga.. :)

morron

Suck suck, tror jag sover för mycket när jag är ledig..

men nu är jag i alla fall uppe, har ätit en massa och ska snart iväg till skellefteå och hämta min lillasyster Lollo. Det blir roligt, då får jag ju lite sällskap i lägenheten (bortsett från katterna). Vi lär ju ha såå mycket att göra, inte alls. Men det brukar alltid lösa sig. Synd dock att jag jobbar onsdag, torsdag och fredag nu när hon kommer, men jag behöver ju pengar så det är ju bara att jobba..

Ska försöka tajma så att jag kan åka och se på balen som är idag i skellefteå, simon Å skulle tydligen gå idag så det skulle ju vara roligt att gå och titta, hoppas att de är lite fler än vad de har varit här i Luleå, men ska inte klaga, så var det ja!

Men nu ska jag smita ska fortsätta uppdatera även om det bara är en massa strunt som ingen vill läsa..
OCH jag ska fortsätta på min jörn story snart också, minnet är bara inte vad det brukade vara. ;)

Pusshejjs

dagen idag

jaa men suck alltså, jag är faktiskt lite seg så här nu på kvällen.. men det var väl på tiden antar jag, man kan ju inte springa runt och vara pigg dygnet runt..

Har varit med Frida,Åsa och eekis på staan idag, vi var och kikade på balen.. Sorry men jag måste då få säga att jag hade inte betalat för att gå på deras bal, de var ju så få.. Varför har de inte slagit ihop fredagens och dagens bal när de var så få? Kan inte ha varit så jätte kul senare att sitta inne på stadshotellet, vad kan de ha gjort? Det skulle tydligen ha varit 25 par men det var det knappast. men men ska sluta klaga, för min bal var då helt underbar! vem vet de kasnke hade jätte skojj fastän de var så få? vad vet jag...
var hur som helst och åt på stan innan, stal en bild som Åsa tog på oss inne i parken medans vi  väntade på att balen människorna skulle komma.



dock ser ju jag ganska arg ut..haha

For därefter och hyrde film med frida som vi såg hos henne, och nu sitter jag här hemma igen..
Men men, ska ta och slå på nåt att se, vet inte men jag kanske somnar mitt i, beror på filmen..

pusshejjs

Godmorgon

Är seg som tusan, har jobbat dubbelt i hela helgen, suck.. Det känns. Men det var ändå helt okej, trodde att jag skulle vara tröttare och att dagarna skulle kännes mycket längre men det gick jätte bra.
Jobbigt dock att det aldrig finns någon som kan hoppa in, inte ens vikarierna. Det är ju helt otroligt att det aldrig finns någon, men de flesta är väl bakis eller något. Nej men det är ju inte roligt så sett.
Nu så jobbar jag då bara onsdag torsdag och fredag och sen så har jag semester till den 4:e, är sugen på at åka till paris under en vecka och hälsa på emilia, eller rättare sagt jag tänker göra det, så fort jag fått skattepengarana så ska jag boka en resa, var beredd emilia, jaghör av mig direkt så vi kan boka när det passar!



Puss så länge ska ta och äta någonting för jag håller på att hungra ihjäääl! ;)

småsnack

Nu sitter jag ju då här igen och började tänka på att Frida alltid gnäller på att jag är så dålig på att uppdatera min blogg så jag tänkte jag skulle göra det..
Jag har ju dock som vanligt inte så mycket intressant att skriva om men jag försöker ju i alla fall..
Sitter för tillfället i mittt vardagsrum omringad av mina katter, Tjockis tar upp större delen av soffan, han har till och med lagt sig bakom mig så jag har inte alltför mycket plats själv. Men han är söt ändå..

Har sovit till halv två idag, förstår inte riktigt hur jag lyckades med det, brukar inte göra det. Men jag har nog tagit igen hela jobbarveckan tror jag eftersom jag inte fått så mycket sömn då, men det var skönt. Helt otroligt dock,  eftersom att frida skickade ett antal sms till mig och telefonen låg alldeles vid huvudet på mig och min sms signal är inte låg just för att jag inte brukar höra den..

men men ska ta och ge mig nu med mitt småprat eftersom jag inte har något vettigt att skriva om..

RSS 2.0