Herregud

Är det bara jag eller var det extremt mycket bröst idag i big brother?


Beställt

Snart så kommer mina grejer! Åh vad roligt, jag är så taggad!

Har också planerat en outfit till forum idag, var på stan med Anna och förklarar då för henne att jag tänkte klä ut mig till tjuv. Pratar lite smått och så säger jag att det skulle passa prefekt med en jumpsuit med ränder. Vi går runt och tittar men hittar inget, tre timmar hår och jag börjar planera lite annat istället, ger upp idén med en jumpsuit och försöker bara hitta nåt med ränder.. Vi går in på Monki som en sista grej innan vi åker hem igen, och ni tror inte att jag då hittar en!? Haha jo en perfekt jumpsuit till min outfit! Haha har aldrig skrattat så mycket som då! Helt perfekt i alla fall! :)


bubblar

Nu känns det som att jag börjar få lite fart på min nya verksamhet i alla fall, blir att registrera mig imorgon och sen så ska jag sätta igång ordentligt. Mitt första mål är Östersund och att se till så att hag tar mig runt på det. Sen har jag ett vidare perspektiv, när jag är redo; enligt min coach, så tar jag mig an Norrbotten! Jag har ett mål! Jag ser det framför mig och jag har nog aldrig varit så här självsäker förut! En av de viktigaste detaljerna i mitt mål är att jag ska klara mig så pass bra att jag kan ta mig an min älskade lillasyster under mina vingar så at säga, mitt mål är att också, om hon då vill, se till så att hon kan använda sig av min verksamhet för att få allt hon kan önska. Vänta bara jag har en plan! Älskar dig gumman och saknar dig så, du har redan hört en del av min plan så du har ju lite koll på läget i alla fall. Jag hoppas att det ska vara något som passar dig, annars så gär det ingenting! PUSS


JB in town?!

Nu ska man sitta klistrad vid tvn på söndag, nyhetsmorgon lär ju få en del tittare då i alla fall! Självaste Jusin Bieber ska tydligen vara med till på söndag. Tilde de Paula nämnde nu i söndags morgon att hon skulle ha en intervju med Bieber efter alla dessa demonstrationer som varit på sergelstorg om att få hit honom. "Sverige vill ha Justin" helt enkelt!

Så ja alla ni bieberfans ska väl se till att se på nyhetsmorgon på söndag då!


Bild tagen från: http://thejustinbiebershrine.com/2012/01/justin-bieber-v-magazine-photoshoot-jan-2012.html


Men det är ju ganska stort ändå att få hit denne lille stjärna, jag är sjäälv rätt så fascinerad över hur han lyckats med musiken och hur han verkligen står i samma klass som de större stjärnorna vad gäller scenframträdanden och popularitet. För jag ska absolut inte säga att han är dålig och inte har talang, för det har han verkligen. Frågan är hur han ska tackla att komme ur den här barnkändis perioden. Får se hur han tacklar det; blir det en britney, en christina eller en miley? ja finns månag alternativ att välja på. Bara hoppas att han får en bra övergång och inte slutar som lindsay lohan.. Inget illa menat, älskar allihopa jag nämnt!

kram på er!

Dagens

startat dagen med den här låten!


Forever

Nu ska jag ta och uppdatera här på min blogg. haft mycket att göra på sistone ska ni veta. Till att börja med så kan jag ju påpeka att jag har två jobb att sköta sen nu har jag även planer på att starta eget. Jajjemen, det är min plan, kan återkomma med information och nyheter om det när jag börjar få ordning på allt. Kan väl till att börja med säga att jag börjar med det som en verksamhet men ska senare när tid och pengar finns vidareutveckla det till ett eget företag! Så jag har en del bollar i luften!

Har också nu kommit i kontakt med cheerlaget här i östersund så nu har jag börjat träna med dem också, ska på träning ikväll klockan sex! Helt underbart roligt!

Utöver det så mår jag bra! Skönt att ha saker att göra! Men men nu ska jag ut och inhandla lite behövligheter! Återkommer med bättre update senare eller om någon dag rättare sagt!



RSS 2.0