Taggad

Nu har jag bokat en tid till att fixa håret, ÅH så kul det ska bli och det var riktigt länge sen jag var hos en frisör och gjorde något åt det! Men jag ska inte berötta hur ag ska göra det får ni ser när jag är klar! Jag kan säga så mycket som att det blir i två stycken omgångar. ÅH vad jag lääängtar! Det är ju ett par dagar kvar men ändå! Har bokat tiden den 15e klockan nio på morgonen!

Idag så är håret i alla fall kaos, det regnade igår kväll medans jag var ute och promenerade med pauline, jag somnade dessutom med håret uppsatt som jag hade det när jag promenerade. så ja det märks idag, men jag har inte snoddfrisyr, bara rufsigt och stort och pyttesmå miljontals med lockar, jag har inte ens slingor till lockar utan det är som om vartenda hårstrå är en enskild lock så håret får mitt huuvud att se tre gånger större ut. HERREGUD! sitter och försöker trycka ner det kring huvudet hela tiden men det håller sig i några sekunder så står det rakt ut igen!


För ikväll!?

Ikväll så ska Alexander furas igen med go mat bowling och fest med sina kompisar. Var och bytte storlekar på Alexanders födelsedagskläder och jag kunde inte låta bli att gå in på Ruth med flera där jag hittade en liten pärla.. Tänkte ha den ikväll!

Klänning: Ruth mfl
Örhängen: ur och penn
Bälte: only
Skor: hm (Lollo) ;)
Och sen ett par vanliga svarta strumpbyxor! Jaaa!!!!


Avklarat

Jani, Nu är kalaset över.. Var riktigt trevligt må jag säga. Mycket mycket fika blev det också, smörgåstårtan gick åt fort men resten har vi fortfarande kvar en del av.. Gott gott!

Sitter nu och tittar på the proposal som jag nog har sett varje dag de senaste tre veckorna, känns så i alla fall. Men det hår inte så mycket annat och jag orkar inte koppla in datorn eller hårddisken, är alldeles för lat för det. Men jag känner mig helt slut för ikväll.. Anja nu ska kg nog försöka förflytta mig till sängen, jag kan ju trots allt se filmen där inne med ;)

Lägger in en bild som jag precis tog från filmen, sen ser man även våran fiiiina vardagsrumslampa!!



Hej hallå!

Idag så fyller Alexander år! Grattis på dig hjärtat! Så då blir det till att ordna fika här hemma i lägenheten. Har hållit på hela dagen med att fixa och dona, men det blir nog jätte bra ändå! :D får väl se om alexander tycker att det duger när han kommer hem från jobbet eller om jag får bakläxa.. ;)



Annars har det varit en lugn vecka Rätt så skönt att börja jobba igen, jag ver ju ledig två veckor men det hände så mycket grejer att det inte fanns någon möjlighet för mig att åka och hälsa på någonstanns, det var synd eftersom det var min plan att göra det. Men alexander hade ju otur med sin bil med inbrott och grejer två gånger till och med.. så då var han tvungen att ta min bil, och jag hade inte riktigt råd att färdas på annat vis. hade redan tankat bilen för att åka upp till luleå så jag hade inte råd med att betala buss eller flyg.. men men, det var ett par rastlösa två veckor i alla fall..

nej men nu ska jag smita iväg igen och plocka ur och i diskmaskinen.. kram på er!


Jahaja

Nu sitter jag då här i soffan hemma i lägenheten med min kära pojkvän, han sitter och hojtar ibland och blir ilsken när det inte går bra i hans NHL 11.. Jag skrattar då alltid bra åt mig själv av den enkla anledningen att jag lyckas med något i det spelet :) inte riktigt mitt typ av spel ;) men kul är det :)

Har smygtagit ett kort på mitt hjärta :) återkommer med fler inlägg!!


wiggle wiggle wiggle with it!



HAHA så jävla bra!!!!

Måste ju testa

Idag så testar jag blogga från mobilen :) första gången för min del.. Kanske kan bli något när det var så enkelt :) har varit lugnt idag, är ledig den här veckan med.. Har varit en sväng inne i stan och fikat och haft trevligt. Börjar kännas normalt att bo här i östersund nu, det har ju faktiskt börjat sätta sig nu att jag bor här :) haha det tog ett th jag vet ... Men nu är det så och bättre sent än aldrig :)

Nej nu ska kg gå och lägga mig och se en film, är så trött för ovanlighetens skull men set beror nog på att jag varit vaken sen innan sex! Vad hände?! Anja gonatt alla!!

Visst fick jag en fin latte!!!!


VA!?



okej kändes ju inte så bra.....



http://www.aftonbladet.se/halsa/article13773493.ab

hmmm

jag tror ändå att jag gillar mittbena lite, när jag får till det och det är så sällan. men det passar bara nu när jag har lite längre hår och använder tjocktröjja! ;) nej men jag tycker nog om det lite grann, känns bara VÄLDIGT ovanligt att se mig själv i det. har nog inte haft det sen jag var 12 kanske? längesen i alla fall... och det är itne några bra minnen heller..:P



älskar i alla fall mina nya tjocktröja den är helt underbar, har länge velat ha en stickad kofta men jag har inte hittat någon som´jag tyckt passat men den här är helt underbar! jag menar det!

imorgon ¨å ska jag ta och impuls fara till övik och träffa ida, det är som nära tillbaka om jag skulle måsta vända tillbaka.. ååhå det ska ´bli så kul!!!!!

Nu ska jag inte städa utan jag ska nog sova! kram på er!

HAHAHA


inspirerat



det här vill jag ha, och för att göra det hela bättre så har jag redan koftan!!

trött dag

Jag känner mig riktigt seg idag, inte så stor lust till att göra något i alla fall, och jag borde verkligen ta mig an att städa i köket, nu skulle jag ha haft mina två lediga veckor men det blev inte riktigt så tyvärr, måste vara tillgänglih utifall att de ringer mig.. så den här veckan så blev det inget luleå i alla fall.. tråkigt men så är det..



utmatta jag, ja ni vad ska jag då ta och göra? ja hmåste ju ta och städa lite i alla fall. vare sig jag vill eller inte...

soligt och varmt

Det är så himla fint väder idag så då ska jag celebrera det med en jeansjacka, det är inte slut med den ännu vänner! :D



håller på med storstädande idag, som man kan se lite gran på bilden så står det en massa soper vid dörren som ska UT! Jag har precis kastat allt det, men jag känner på mig att jag kunde ha städat klart vardagsrummet innan jag gick med dem, ajja får bli en till vända i trapporna då!

Jag har inte skrivit på länge men jag har bara inte vetat eller orkat skriva, tråkigt jag vet men jag har sånna perioder ibland och så får det vara. Gillar inte riktigt att sitta och skriva ut allt jag tycker och känner i bloggen, det känns  så konstigt tycker jag. Jag är mer för den verbala biten, att verkligen får prata med någon. Det lägger jag stor vikt på. Att uttrycka mig ordentligt. Att bara skriva saker och ting gör ingen större skillnad, jo! om jag är arg och skriver om det så blir jag bara ännu argare, det blir som ingen lösning i det. men jag försöker ändå hålla igång lite med bloggen för jag vet att ni vill läsa lite om hur det går för mig.. familjen i alla fall.. om det nu är några andra som läser min blogg så är det kanske inte riktigt det ni vill läsa om.

Jag är hur som helst ensam i lägenheten igen, alexander är och jobbar i Åre som vanligt under veckorna. Jag är ledig idag och imorgon sen så jobber jag onsdag torsdag och fredag hela dagarna. morgon till kväll... Jobbet känns bra, jag trivs fin fint där. så det kunde inte vara bättre! :D

nej nu ska jag ta och storstäda vardagsrummet, fortfarande kvar slipdamm överallt! sen ska jag nog försöka komma ihåg att ta bilder på rummet innan det blir stökgt igen så att ni som läser min blogg får se hur det ser ut. Jag skulle dock ha skaffat mig en bättre kamera så att det syntes ordentligt, bilden ocan är tagen med datorn så den är ju inte så bra och iphonen är så tjorvig att hålla på med tycker jag. men jag ska nog ordna det. :)
kram på er!


RSS 2.0