Helt underbar unge!


Är min katt knäpp..

.. eller är hon knäpp?

Idag är det alice som har kommit på något lite annorlunda, jag ve tinte men hon verkar gilla att ligga och sova i kartonger. Idag så har hon lagt sig i locket till kartongen som jag har mina smycken i. Nog är hon då riktigt söt eftersom hon dessutom är lite för stor för den och hon verkligen trängt siig i den, baken sticker ut lite på sidan men hon verkar rätt så nöjd ändå. :)






Hmmmmmm

Usch vilken panik jag fick igår kväll!
Jag satt med några stycken i ett öltält igår efter skaburbian collectives spelning och bara samtalade eller rättare sagt stirrade rakt fram och försökte höra vad alla sa, hörde mest bara de som var närmast och de som verkligen tog tag i och pratade med mig. Men vad kan man förvänta sig när det är så mycket folk. I alla fall jag sitter där och funderar på om jag ska börja röra mig hemmåt för jag var väldigt less, det var jag redan innan skaburbian började spela, när jag mitt i allt känner att det luktar bränt. Jag blir bekymrad och tittar ner på kläderna för att se om någon råkat bränna mig där när jag känner att det bränner till ordentligt i huvet på mig, JAG HAR GLÖD I HÅRET! Jag får panik och börjar gräva i håret på mig själv och bränner mig på fingrarna, några tittar fundersamt på mig och funderar på vad jag håller på med. Sliter i min panik ur snodden ur håret för att få bort glöden som glidit in mellan håret, lyckas dessutom slita loss en stor hårtuss för att jag är så panikslagen och ska ha bort den där jävla snodden som är i vägen för askan. Eekis tar fast mig och frågar vad det är och jag bara skriker att jag har glöd i håret. Lyckas i alla fall få bort det till slut. Men nu är jag öm som tusan i hårbottnen men det syns ingenting. tur det antar jag, men med mitt hår så spelar det nog ingen roll. Men ont gjorde det. Funderar starkt på att gå runt med en mössa ikväll just av den anledningen. Det var verkligen inte roligt.
Tur i alla fall att det inte satte fyr på hela huvet mitt..



mitt stackars hår... :/

Annars var  väl kvällen lugn, fick förklara via telefon hur maria och magnus skulle hitta hem till mig igen för att de råkade gå lite fel, men det var ingen större skillnad egentligen på hur de skulle gå. Så det gick ju bra det med.




småprat

Vilken härlig dag det varit idag, soligt och fint! Och det är det iofs fortfarande, vilket är helt underbart! Sitter och funderar på vad jag ska ta och äta för ikväll, har lite beslutsångest. Ska jag vara lat och bara värma upp lite lasagne som jag frusit ner eller ska jag ta och laga något annat, jag har ju lite kyckling kvar så jag kan kanske tillaga den med lite curry. En lite torrare variant än sist eller så kan jag göra en korvgryta. Hmm svårt val.
Fast jag är ju riktigt sugen på att gå och köpa nåt lite godare kött att grilla här utanför och sen göra någon god vinsås till. Suck, jag måste sluta tänka på det och bara bestämma mig, kommer ju bara på mer och mer som jag vill ha, och framförallt sånt som jag inte har allt hemma till. Men men, bestämt! jag ska laga nåt på det jag har hemma, får gå och rota fram något gott.

Ikväll blir det rix fm festival, känns roligt. Men jag känner mig inte fullt så taggad som jag borde tror jag. Är lite seg och så i kroppen, men det släpper nog sen. Träffade Lisa idag på stan när jag hade visat maria och magnus hur man går från mig. Stod och pratade lite smått med henne och det var trevligt, känns som om det var längesen sist och det var det ju iofs. Frågade när det är hon som har barnen nästa gång, hon och pappa har tydligen delat upp det så att de har barnen två veckor var nu. Men tror att de kommer fortsätta som vanligt sen med barnen varannan vecka, tänkte jag skulle ta och sno dem någon dag och umgås lite med dem, som sist när jag for med emmelie, william och lollo och badade i boden. Det var roligt, så jag tänkte komma på något nytt lite roligare att hitta på med dem, frågan är bara vad.

Hur som helst nu SKA jag gå och äta för magen ropar efter mat!


Godmorgon godmorgon.

oj vad skönt det var att kliva upp idag, sitter nu här vid datorn med två mackor och en kopp te (ur min jätte stora kaffe kopp!), underbart! Inväntar Maria och Magnus som ska komma och bo hos mig nu under Luleåkalaset, härligt med lite sällskap så jag slipper vara själv hela tiden. Men det blir roligt.
Jag ska nog ta och skynda mig lite så jag hinner äta upp innan jag ska åka och hämta dem, de bborde vara på busstationen på sisådär 20 min.
Skriver bäl mera sen, har ju lyckats bli lite aktivare på blogga så jag ska försöka att fortsätta med det.


Jaaanii, vad gör man?

hon är ju verkligen knäpp min katt. (Pandora aka Lillingen) Hon kan absolut inte vara en katt egentligen, hon landar ju inte ens på benen när hon faller. hör hela tiden hur det dunsar och har sig för att hon inte är smidig nog.
Som för någon dag sen så var hon och lekte med en tom flyttlåda, så bestämmer hon sig för att hoppa in i den. Hon sätter sig ner vid lådan och funderqar länge, vandrar runt den lite grann och ser ut att spekulera vilket håll som är bäst att hoppa i från. tillslut så verkar hon bestämma sig och tar sats, vad tror ni händer?
Jo, hon fastnar med halva kroppen utanför lådan och välter i stället omkull lådan och blir instängd i den själv, hon lyckas dessutom få dessa flärpar på sidorna att vika ihop sig så hon är helt instäng i den där kartongen, har inte skrattat så mycket på ett bra tag. höll på att dö när jag såg henne.
Och jag säger ju då det, hon kan inte vara en katt i grund och botten..

Ibland har lillingen sina stunder, oftast så är hon ett litet monster och bara allmänt konstig men så mitt i allt  så kan hon komma och vara en helt underbar katt som man bara vill krama sönder!


Den här kan vi väl se när den kommer.

Framförallt du Frida, du vill väl se den med mig..:)



Jag är i alla fall sugen på att se något lite läskigare på bio, det var ett tag sen man såg något sånt..

då var det en rubrik igen

Vaknade kvart över nio på morgonen idag, hade tänkt att jag skulle sova ut eftersom att jag är ledig idag men nej. vaknade och var hur pigg som helst, suck. Har i alla fall hunnit med en del idag, just nu så rensar jag förrådet lite och det behövs, har en del att kasta.

Bestämde mig för att borsta katterna idag igen och jag började med tjockis, fick ihop en hel del hår och det tog seriöst aldrig slut, får inte borsta honom något mer nu för han blev less och hoppade bakom soffan. men jag fattar inte, har borstat bort hur mycket som helst och det syns inte ens att jag dragit borsten genom pälsen. Han är en hårig en. :)





Nu ska jag fortsätta med mitt rensande!

Kul grej

Vandrade hem  för någon dag sen när jag möter två killar på cyklar som mitt i allt ropar "HEJ!" orkar inte svara tillbaka utan tittar bara åt sidan mot vattnet och låtsas som inget.
De började då ropa efter mig:
"VAFAN! HON DISSA DIG!"
"VARFÖR DISSA HON MIG; OMG!"
jag kan inte låta bli utan vänder mig om och pekar med händerna mot dem som pistoler och ropar:
"FÖR DET ÄR DIN PAPPA JAG VILL HA!"
¨Tystnaden därefter och jag vandrar nöjt vidare..

 


I still got it! (sometimes)


 

Ahh äntligen!

Lite bilder från paris..:)






































Miss it! <3

Gårdagens kommentar

Frida min älskling du har så härliga kommentarer ibland, tur att de absolut inte går att misstolka....

Igår satt vi ett gäng på hälsans och pratade och stojjade lite smått.
Mitt i allt kommer vi in på samtalsämnet att om man var en hund vad skulle man då vara för typ av hund?
När Frida ger mig den charmiga kommentaren:

"Men vad är Helena för hund? Hon måste vara en hund med mycket hår!"

Alla tänker väl självklart på mitt ruffs på huvet då antar jag?


...stackars kotte...

Suck suck, är helt slut efter den här dagen och det bara av att ha passat mina tre syskon och jagat runt efter akita.
Måste ju skriva om hela den biten, Jag och mommo var inne och fixade och donade med vårat när ozzy börjar skälla som en tok där ute på altan, tänkte han var less för att akita var inne och han ute så jag går för att kolla. Kikar ut genom balkongsfönstret och ser att det bara är en liten stackars igelkotte som ozzy står och skäller åt, jag öppnar dörren för att säga åt honom att vara tyst och vad tror ni händer?! Jo, akita tar språng och kutar ut efter igelkotten och hugger tag i den. Den stackars lilla igelkotten fick precis plats i käften på henne, jag kutar ut hack i häl och tar tag i nackskinnet på akita och lyfter upp henne i vädret för att hon ska släppa igelkotten men icket, hon vägrar. Nu skulle hon då jävlart ha den så hon biter bara åt hårdare och jag hör hur den stackars lilla igelkotten bara fräser. Jag trycker ner akita i backen och praktiskt taget sätter mig på henne för att bända upp käften på henne så att igelkotten skulle komma undan men det är ju inte det lättaste. Tillslut får jag ett grepp i under och överkäken och hon är precis påväg att tappa greppet när hon börjar svänga på huvudet och igekotten bara hänger runt. Hon lyckades viffta in den i mig så att jag fick taggarna på armarna och svällde upp som tusan. Men i alla fall, nu var jag tillbaka på ruta ett igen. Men jag kämpade på och fick loss henne igen efter många om och men. Tar tag i henne för att gå in med henne igen när hon sliter sig loss, jag lyckas få tag i halsbandet men för ingetning, hon glider lätt ur den och kutar mot igelkotten igen. FAAAAAAN!!!!! Jag springer ikapp igen för att hoppa på henne när hon mitt i allt tvärstannar med huvvet rakt upp i vädret och igelkotten i  ett fast grepp. Där ställer hon sig för att skita mitt i allt och tappar konsentrationen, jag går fram och lossar igelkotten igen väntar tills akita skitit klart lyfter upp henne i luften i nackskinnet och bär in henne igen, förbannad och less som tusan! snör in henne och går tillbaka för att kolla om igelkotten fortfarande var vid liv, och det var den.
Nu efter alla omständigheter så är den up and going again. Förflyttade den till utanför fönstret på framsidan för att kunna se om den kom till liv igen, så jag såg den trippa iväg efter ett tag.



Stackars lilla igelkotte vilken dag den fick...

Barnvakt

Imorse så kom mommo och vaari och hämtade mig och vi körde iväg till sävast, jag och mommo sitter nu här och ta hand om mina småsyskon och det går fin fint. Christoffer ligger och sover, william städar sitt rum och Emmelie är ute och leker. De har allihopa varit jätte duktiga och lugna. Ska alldeles strax också ta mig en promenad med ozzy och akita. De behöver nog en liten promenad.



Gulle Stofflet!



Lill Wille!



Lill stumpan Emmelie!

PUSS!

omg


Elin!

Är det här någon bild som skulle funka för dig? Eller vill du hellre ha en helkroppsbild? Om inte annat kan ju göra både och i och för sig..:D



eller kanske



Puss!!

Och emilia jag har inte glömt dig.. ;)



Fast jag tycker att jag fick honom att se kvinnligare ut..

puss


vill också!



Så roligt att göra nåt sånt!!!

godmorgon

Vaknar på morgonen av att det bara smäller i lägenheten, kastar mig upp alldeles yrvaken och vet inte vad som hänt.
Går in i köket och möts av kaos och gissa vad som finns mitt i kaoset? Jo Pandora, vem annars. Hon hade vält ner köksstolar och blommor och en massa! jag är fascinerad att jag inte vaknat tidigare med tanke på allt hon vält ner. Men det var hemskt! Och så ligger hon bara där i en plastpåse och stirrar på mig som om hon inte förstod någonting. Litet monster till katt jag har..



Nu har jag i alla fall städat upp etfer henne och ätit gott. Men det var en del hon hunnit med, rastlös hon är alltså. Nu ligger hon här bredvid mig och ser oskyldig ut...

Vad ska man hitta på idag då? Funderar på att hälsa på mommo och vaari en sväng, det var ett tag sen nu och eftersom att alla jobbar så är det ju perfekt. Måste också boka tvättstugan igen, glömde ju bort den igår. Suck!

Men men ska springa och fixa lite till småsaker, det behövs alltid..


som vanligt

Hemma efter jobbet, trött som tusan men var tvungen att laga lite mat till mig själv för jag var så otroligt hungrig. Ingen bra kombination dock, trött och hungrig. Suck!
Ska väl ta och försöka sova kan berätta mer om trästocks imorgon, eller när jag nu kommer på att jag ska skriva..



Godnatt!

Hatar rubriker, vet aldrig vad jag ska ha...

jaa ni, nu är det som så här igen att jag har en massa att skriva om men vet inte var eller hur jag ska börja. Helt ärligt så vet jag inte ens riktigt vad jag ska och inte ska skriva heller. I alla fall hjälpte Frida flytta igår, hon väckte mig vid halv sju på morgonen för att hon inte kunde sova själv. Suck, var tänkt vi skulle sova till åtta och jag hade varit uppe ett tag längre kvällen innan. Har ju som sagt vänt på dygnet lite grann, men det var bra att hon väckte mig för i morse så vaknade jag själv vid åtta och pigg som en nötkärna! men det blir svårt att hålla det eftersom jag åker till skellhell i dag!
hur som haven blev det en massa konkande och skratt igår, hade riktigt roligt men lär ha ont imorgon om jag känner min kropp helt rätt.
Jag undrar vad jag ska måsta ta med mig idag, jag har ingen aning. Lär ju ändå glömma det viktigaste som vanligt. Funderar på att dumpa allt hos Lollo dessutom men när jag tänker efter så kan det bli ganska jobbigt det med eftersom hon bor på helt motsatta sidan av stan från det vi ska vara. Men det löser sig alltid. Jag ska väl ändå lämna bilen där också, känns säkrast där.
ja men jo! Jag höll ju på att glömma skriva att vi var och såg på Harry Potter igår, den var JÄTTE BRA! Men lite störande men som sagt så är det väl alltid, man kan inte föörvänta sig för mycket när man läst böckerna. Men som sagt var tänker man bort det så var den JÄTTE BRA!
Jag ska tvinga Lollo att läsa böckerna hur envis hon än är.

jaja jag borde väl hjälpa henne nu dessutom med hennes packning, hon har ju en del kvar här som ska med. och det lär bli ganska fullt i min lill Polo idag eftersom att Lollo och hennes packning ska med, sen så även Eekis, Olle och Alexander ska få plats med sin packning. Suck suck, men det ordnar sig alltid, har placerat de tre i baksätet, får se hur det artar sig..



var bara tvungen att lägga upp den här bilden, lillebror william med hans (halva) bilsamling! Gullungen!


Hurtigt!

Åh vad skönt med en joggingrunda, det var ett tag sen nu. Måste bättra mig och göra det mer regelbundet, man blir så mycket piggare av det.
Är hur hungrig som helst nu men det var väl inget ovanligt i och för sig, är ju hungrig jämt och ständigt. KOmmer att bli riktigt tjock sen när jag blir äldre och ämnesomsättningen ger med sig. Haha, men därför ska jag njuta medans jag kan och det gör jag!
nu ska jag i alla fall ta och äta, Lollo är ju här så jag lyckades få henne att laga mat åt mig tills jag kom tillbaka, helt underbart! Då slipper man vänta..

Men men!


Hundvakt!



Taking care of Ozzy!

RSS 2.0