sjukt uttråkad...


Uttråkad

Så pysslar lite med bilder!


Småprat

Lugn kväll här i östersund med finbesök av Lollo och Filip! De har varit här sen i torsdags kväll och ska åka hem igen imorgon förmiddag.. Har varit en riktigt härlig helg och det besöket var väl uppskattat!

Har saknat båda två :)

Igår så tog jag med båda till storsjöbadet här i östersund, jag bjöd dem på relaxen. Så vi simmade bastade och bubblade och hade trevligt hela kvällen. Kände sig utvisad och avslappnad efter det, så det hoppas jag var uppskattat! Nu ska jag se till att hitta på något mer innan vi ska sova!


Äntligen

Nu funkar min nya iPhone! Vad skönt det känns!!!!


Jag älskar dig...

Jag försöker verkligen att inte vara egoistisk och tänka på mig själv, men jag älskar dig så otroligt mycket att det inte går att låta bli att önska att det inte skulle bli så här. Jag vill att du ska vara kvar här så att jag kan höra av dig och veta att jag kan höra av mig till dig. Nu går inte det, du finns inte mer.

Jag vet att det antagligen var för det bästa för dig, att du är på en bättre plats nu.. men jag önskar så innerligt att den platsen hade varit en plats kvar här hos oss, hos mig.. jag saknar dig och jag önskar att vi kunde fått mera tid tillsammans.

Jag älskar dig Elisabeth min kära gammelmormor.
Men mina tankar går till dig älskade gammelmorfar Sven, vi finns alla här för dig. Jag älskar dig med!


iväg

Nu ska jag iväg på lite små ärenden och sen ska jag på möte! Återkommer väl då antar jag! Har i vart fall suttit på skype hela dagen med undebaraste lillasyster!


Det här är nog ett av de bättre inköpen!



Endast 20:- på Gina Tricot! Yes indeed!

Nytt

Tänka sig att det ibland är så svårt att hålla i pengarna! Men idag så gjorde jag ändå det bra, har köpt en massa nya kläder på rean och REA ska jag säga att det var.. fick minst fyra plagg till priset av ett varenda gång.. Men det har vilket som inte gått mycket pengar idag, och mest bara till sånt som det faktiskt var meningen att jag skulle köpa så det var ju superbra! Gillar verkligen rea så ett stort tummen upp till det!


Jag vill också!

Vara superbra på att sy! Varför kan man inte få vara det och bara kunna sy allt som man vill ha!

Sitter och tittar på project runway och blir så sugen på att sy en klänning eller en kofta, bara något? Men jag är ju långt ifrån kunnig nog för det och jag är alldeles för lat för att använda mönster. Så var det med balklänningen min, jag kaserade mönstret efter första försöket för att jag blev så less på det, funkade inte för mig.. Men den blev ju bra ändå. 

Haha jag minns hur sen jag var att starta med den, tidsoptimist har jag nog aldrig sett mig själv som men jag är nog det och min balklänning är ett bevis på det.. Fållade upp den samma dag som vi hade balen, först då den blev klar.. Haha men jag var ändå inte stressad, tänker alltid att det ordnar sig, det är ingen fara!

 


träna

Ja nu är jag påväg igen, är otroligt stolt över mig själv..! Var och tränade igår också trots att jag var lite bakis.. men kanske inte körde på 100% direkt men som sagt var jag måsse sisådär..

Men nu ska jag iväg igen, väntar bara på att telefonen ska ladda lite så jag kan lyssna på egen musik där borta.. det är ju som skönt att kunna göra det.. men men väntar bara en liten stund till sen bär det av till badet och då ska jag först på gymmet sen simma och sen på relaxen! MMmm!


Psst

Hittat en tavla jag vill ha, den är längre än mig! Så stor är den :)


Hur?

Ååh jag vill bara gå till Telia nu och få telefonen fixad men det går inte pga att jag jobbar 8-18 hela dagarna. Ska se om jag kan lösa det på något vänster.. Suck!


Telefonjävel

Ja det måste vara telefonen, har testat allt! Och kortet fungerar i en annan iPhone.. SATAN! Jag var nog för glad..


Versace




Ååhh vad jag gillar dessa sammarbeten! Jag vill verkligen ha något från den här kollektionen. Älskar allt med den!


tjorv

Ja nu har jag ju fått min nya kära iphone, men som vanligt så får ju ingenting som jag skaffar funka felfritt i början.. Nu är det som så att den här vägrar hitta teckning. Har varit på telia idag och de har pillat och fixat och trixat.. slutade med att jag nu bytt simkort två gånger och funkar inte det här nya imorgon så måste jag in igen.. men då har jag ett nytt problem.. JAG JOBBAR IMORGON! HELA DAGEN! suck, jaja jag får väl se hur jag ska ordna det här. .men för hoppningsvis så kommer den igång nu tills imorgon så att det inte är några problem.. men man vet ju aldrig... suck.. VARFÖR JUST JAG!


Nu ska jag iväg



på Golds och gymma lite med pauline! Kanske sen smiter iväg till badet och simmar också för att sedan ta en riktigt skön stund i relaxen.. Jag kan som sagt var med mitt träningskort träna överallt på alla Golds gym i Östersund samt att relaxen på storsjöbadet ingår.. så när jag ändå kan, varför inte unna sig?

HEJDÅ!



Segt

Ååh! Jag hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk! Jag vill verkligen inte det!!


bla bla

vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik idag.. men den kändes oviktig..
Tänkte idag nämna en annan blogg som jag också tidigare nämnt, hon inspirerar mig en hel del och jag är så  otroligt avundsjuk på hennes fina lägenhet! Skulle vela ha något liknande men då vill ju inte min sambo ha det så, det är för tjejigt.. ;) haha!



här har jag inspirerats av henne en hel del, och jag har rakt av härmat henne i det fallet med att använda ett fat.. men det är lite små fix kvar.. ska bland annat ha ett helt annat skåp egentligen där.. den som står nu är bara provisorisk...
Här är i alla fall hennes blogg om ni också skulle vela läsa den! http://michaelahagglunds.blogg.se/ allt ser lite bättre ut fö rhennes del.. :) haha!



har jag förresten skrivit det? att jag faktiskt köpt mig en vinterjacka! och JA den är varm.. suck.. men jag envisas!


Katternas julklapp!

Idag så hämtade jag katternas julklapp och de verkar riktigt nöjda måste jag säga!
De förtjänar ju också nånting när det är jul, men den kom efteråt.. men det är väl fortfarande tanken som räknas eller hur :D




och så tog det två sekunder för kattsingen att slita av den ena råttaan som hänger i den.. haha jag lyckades filma det i alla fall så jag ska väl bara se till att installera programmet på datorn som behövs för att se filmen. kan än så länge bara se den på kameran.. men men! jag fick det på film i alla fall! haha!

frukost och lunch?

ja så blev det idag... en röra!


Ja jag kan hata jag med

jag är så jävla less, jag är less på all jävla skit som dyker upp! Jag orkar inte med något mer, skärp er! Tänk efter före! Fyfan vilka jävla människor det finns! Jag är så jävla less på falska jävlar som inte kan stå för sina egna jävla misstag, på människor som vägrar inse sina egna jävla fel och brister. Good Luck i livet säger jag bara! Folk upptäcker det för eller senare och då finns det inte mycket kvar att komma med! FYFYAN!


RSS 2.0