vad är nu detta

hör jag inslag av country?!


får jag...

... bara älska beyonce?! vill också kunna sjunga sådär bara sådär... typiskt!!



skulle inte säga nej till att kunna dansa sådär heller...
Lady gaga är konstig som vanligt, vette tusan om jag skulle göra så med en barbiedocka... men hon tycks ju gilla det så.. Men det var ju då beyonces klipp jag var ute efter i grund och botten..

Här är det andra delen jag är ute efter med rihanna och britney, är det så man ska se ut... hmmm..





jag gillar verkligen att kolla på sånt här, har sett så mycket som jag bara kan på mtv, när jag inte jobbat och så.. Mtv går hela tiden på min tv tror jag.. men jag älskar det!


gillar det..


jag...

... känner för att måla ...


bäääbizzzz



jag får inte hålla på med datorn tycker hon nog....

AWESOME!



Hur förväntar ni er att barnen ska lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Batman kör i 320 km / h, Törnrosa är lat, SnöVit bor med 7 killar och Pippi skolkar. Ni borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom får det från sagornas värld.

stal den från facebook, tyckte den var härlig och så sann! ;D men jag älskar disney ändå!


jahaja

Nu sitter jag och väntar på att alexander ska komma hem från jobbet, och jag mår URKASST! vaknade nu på morgonen med världens huvudvärk och en hals som tycks innehålla tusen små stickande och irriterande nålar. Jag får inte bli sjuk! Jag FÅR INTE! men vad ska jag göra åt saken, knarka lite alvedon och te,, det är vad jag gör men inte blir det bättre för det. Fan...
Tänkte tvätta lite men sängkläderna jag tvättadeigår är frtfarande inte torrra så då går det inte så bra att hänga upp en ny omgång med tvätt så det får helt enkelt vänta.

Jag saknar mitt "crew" uppe i luleå också.. Måste nog ta en riktig rejd och ringa till alla, men jag har en tendens att prata så länge så då blir det jobbigt att sitta hur länge som helst i telefon. Jag får kramp efter ett tag. Först blir jag trött i armen så då byter jag men det funkar inte lika bra att prata med vänsterarmen, inte lika bekvämt så då byter jag igen, och sen efter det så lägger jag telefonen mellan axeln och örat och så går det en liten stund så har jag världens kramp i nacken och kan innte lyfta upp huvudet igen av rädsla att det ska bränna sådär hemskt i nacken! Usch!

nej nu ska jag sluta låta så negativ, jag är inte negativ. Jag är fakktiskt fortfarande glad fastän allt känns så jobbigt när jag är "sjuk" (tänker inte erkänna att jag faktiskt är förkyld eller något, har inte tid med det). Jag har dessutom varit sån att jag beställt hela twilight serien i pocket version, jag blev sugen på att läsa dem och att köpa dem med ordentlig pärm kändes så dyrt så nu fixade jag dem i pocket. Har också kommit på att jag ska ta mig förbi biblioteket här i östersund och fixa lånekort så jag kan låna lite böcker därifrån. Har planer på att plugga lite intressanata ämnen och sen söka någon kurs eller program som passar sen, då är jag ju lite förberedd. men först ska jag läsa twilight serien! det är viktigt för nu kan jag inte släppa det!

nej nu ger jag mig, kan inte bara sitta här och må dåligt. ska ta och skura!

OCH jag ska reta min pojkvän med en riktigt fin bild! :D


Jag vill ha!





och en massa mer! Men mest av allt en hylla så jag kan börja få ypp lite grejer här i vardagsrummet.. vill också ha tavlor mer tavlor! men det ska jag allt ordna, måste sätta en ram på min tavla som jag gör.. den är ju som i stort sätt klar så det skulle ju bara vara skönt med en ram så jag kan spänna upp den och finslipa lite på den...


smått utråkad....

sitter och leker på paint för att jag är så uttråkad, därav min nya header...



Måste hitta något nytt nu att leka med, har städat så mycket idag att jag måste roa mig med något annat.. paint är helt perfekt att roa sig med.. men jag skulle vela ha photoshop, undrar om jag ska fixa det, fast då skulle jag väl inte göra annat heller... jaja..

att tillägga så gör jag om befintliga bilder på paint! :D

idag

så låter jag mig inspireras av min mycket söta vän michaela! Gillar verkligen den outfiten så idag har jag tänkt på den när jag klätt mig! saknar dig!


http://michaelahagglunds.blogg.se/

fortfarande sommar

Kändes som att det var ordentlig höst förra veckan men både nu i helgen och den här veckan har motbevisat det, strålande sol och riktigt varmt! Var bara att plocka fram shortsen och smörja in benen och ta på skorna och vandra i solen i hopp om brunare ben! Jag älskar att det fortfarande är sommarvärme här! Jag har väl börjat vänja mig med östersund nu, känns inte som att jag är på semester något mer och det känns bra!

Ida var och hälsade på mig i helgen! det var riktigt roligt, har saknat henne och det var alldeles för länge sen vi sågs sist. Riktigt roligt var det att hon bestämde sig för att komma ner till mig och hälsa på! Vi hade trevligt och tog det lugnt på fredagen och spelade alexanders lilla "egetpåhittade" musicquiz, riktigt roligt. samma sak på lördagen med lite sällskapsspel därtill. Sen mitt i allt kom vi bara på att nu så drar vi ut för tusan! Så vi tog en taxi in till stan och dansade som tokar hela natten!




saknar dig redan!!!


Gillar


dream a little dream

Varför kunde jag inte födas lång så jag också kunde vara modell!!!

TYPISKT!



jaja drömma går ju, kan ju alltid satsa på att bli pinnsmal så att det ser ut som att jag är lång på kort.... eller? nope tror inte det skulle gå att bli mindre än vad jag är. Då skulle jag måste sluta äta allt det jag älskar..
BTW idag så gjorde jag kyckling med spenat och feta ost och ris och lirte sås. det var jätte gott. länge sen jag åt spenat så det ska jag absolut äta mer av!

nu ska jag fortsätta drömma om långa ben!

Hahah



AWSOME!

come what may





Jag vill ha långt hår igen

saknar min bäbiz!









och mina andra två bäbizar!



:C

vaad har jaag gjort?

        

Jag har ingen aning om hur jag fått det där, har tyckta att jag  varit öm i fingret men jag trodde att det bara var att jag haft ringen på mig och att den färgat av sig, men sen kom jag på, jag har ju ringen på andra handen.. jag har alltid ringen på vänster hand och blåmärket är på höger.. HUR HAR JAG FÅTT DET?!Endast en stor gåta som jag inte kommer att kunna lista ut, har ingen aning!

Jag har i alla fall lagat en massa mat idag så att alexander ska få med sig lite varierade matlådor till jobbet i veckan. Har gjort lasagne, köttfärssås och makaroner, korvstroganoff och ris och sist men inte minst lite stekt korv med makaroner där med.



Nu ska jag smita iväg och prtionera ut all mat! :D


lite senare

Goodmorning, men det tänkte jag skriva tidigare. Jag har varit uppe sen nio idag och städat lite i lägenheten. Det behövdes verkligen. Men nu börjar jag få lite ordning i alla fall!
Men som sagt tänkte bara  skriva lite snabbt. SKa ta och uppdatera bättre när jag kommer tillbaka.   har mycket att skriva om men jag vet bara inte hur jag ska uttrycka allt. Ska i alla fall ta och dricka upp mitt te och göra mig i ordning för jobbet!

sugen på...jag vet inte

Jag vill baka.. Jag ska gå och handla så jag kan baka men jag ska bara se klart australias next top model..
Så går mina tankar just för stunden. Men jag ska baka det har jag bestämt! OCH hänga tvätt sen när maskinen är klar.. ska kanske slå igång en till maskin också.. hmm..  om det får plats att hängas upp så gör jag det!
NU VINNER NÅGON!! VEM?!
eller
jag vet i alla fall vem jag hoppas på!
hejdå så länge!

Hemma?



Synd bara att det endast är en liten gata eller hur..

Jag är sugen på...

... vin och cougar town! Vad ovanligt va!



Nej men inget sånt, jag jiobbar ju imorgon. fast inte först klockan elva och klockan är ju bara halv åtta nu så ett glas vin skulle ju gå.. men nej jag låter bli idag. kan ta mig ett imorgon och se på cougartown och fundera över vilka grannar som skulle passa in i mitt Cul-de-sac Crew.


RSS 2.0