Sommarblogg

Jaa ni, jag kan ju också skylla på att det är sommaren som inte får mig att skriva så mycket i min blogg.. Men även de vore inte en hel sanning, för jag är bara extremt dålig på att skriva blogg. 
     Men den här sommaren har då varit något extra, kommer sakna många som jag träffat och kanske inte kommer att träffa på lång tid. Men de känns ändå bra. 

Har hunnit med det mesta, festat med vännerna både här i lule och ske-å, och ändå jobbat en del. Det känns verkligen som att allting faller på plats nu. Jag har ju lyckats få fast jobb och en lägenhet, jag har körkort och bil så jag kan färdas vart jag vill.. Men bäst av allt är nog ändå lägenheten, ska snart flytta in i den. Jag har sikt mot roasters så den ligger mitt i stan, helt underbart fem minuter till jobbet så jag kan ta de lugnt på morgonen.. Och den är jätte fin, en etta på ungefär 45 kvadrat, men de känns som en tvåa när man är i den. Högt i tak och ett stort kök, plus att den har stor toa och garderob så jag får plats med alla kläder. Den är helt underbar och jag har haft så tur som fick den, Tack Madde!
     Så nu håller jag på o fixa allt jag behöver till lägenheten, har upptäckt att jag faktist har mer grejer än jag trodde. Lisa har dessutom prackat på mig en massa dukar och gardiner så jag måste nog fixa extra byråer i garderoben så att allt får plats, men det är inget jag klagar över.
     I vart fall så ska jag fortsätta med det nu, måste skaffa fler flyttlådor så jag får med mig allt.
Tills vi hörs igen så får ni ha de så bra!


Kärlek till er alla <3

RSS 2.0