regn regn regn

Ska man ha sånt här som inspiration en regnig dag som idag? Hmmm




regningt idag

så idag blir det till att använda mina yberfräcka gummistövlar som jag hittat i en secondhandshop!



kombinderar det med ett par mörka jeans och en enkel svart tröja. Sedan på med någon av mina regnjackor, vet inte vilken jag ska ta för alla passar! men någon av dem blir det, eller ska jag ta skinnjacka och mitt paraply? I donno!

shopping tooook

Jag vill ha en tjocktröja! hittade den här som jag tycker är läcker från Tiger.. men jag vill nog ha en lite normalare ändå till att börja med, men den här tycker jag verkligen var läcker med ett par skinnbyxor till..  mumma!!



Vill också ta och göra något med mitt hår, börjar vara så tokless på det och att det inte får att göra något med det. det har en så här irriterande längd... men jag skqa inte klippa det! för jag vill ha långt, låångt hår! IGGEN!!



Nej nu ska jag göra mig i ordning så att man vågar visa sig utomhus, det vore nog bra.... skriver sen igen!

9/11


bla bla bla

bilderan kanske får vänta ändå, vill ha en bättre kamera så man faktiskt ser hur det ser ut, inte suddiga bilder där man kan se konturerna av möbler.. men men det kommer väl.. annars får ni helt enkelt komma och hälsa på och titta själva! ;)

jag är nog lite lätt rastlös idag tror jag.. känner mig sådär, jag vet inte riktigt.. uppe i varv samidigt som jag käner mig nere, eller inte nere men inte på  topp heller... ja vet inte hur jag ska beskriva känslan men något i den stilen i alla fall..



jag vill ha jätte långt hår igen! åååh vad jag vill ha det, men jag ska låta mitt växa och inte ha hårförlägning, fast clip in extensions skulle ju funka också, men inget annat här i alla fall huvudsaken! nä nu sk ajag gå och lägga mig och läsa och somna tidigt, börjar jobbet sju imorgon och jag vill ju vara pigg! bye

vill ha

nu när det börjar bli kallt ute!!


key of awesome


minnen


bläää

Åh vad jag är less på att städa nu, bestämde mig för att storstäda idag men nu har jag tagit paus för lite mat.. Soppa med blomkol och broccoli idag.. riktigt gott, har lite couscous också annars blir ju jag inte mätt, soppa bara sådär är ju inte så mycket direkt.. men men.. Nu ska jag forstätta städa!


jaa vad säger man

jag är då rastlös, men ja jag har gjort ett kollage! :D

http://nelly.com/se/libresse/a3e7d5b4-74cf-4182-822e-1feb6dd592dc

åh vad typiskt

jag vill också! varför är man inte så duktig!?

 




träningslåt!?

den hhär var det verkligen längesen jag hörde men jag gillar den fortfarande lika mycket!



tror beyonce är min hemliga idol..;)

kallprat

Nu har det varit en lite trist helg alltså, jag ahr varit sjuk hela helgen och det har faktiskt varit fint väder också. Känns så otroligt trist men så är det. Jag kommer itne undan det tyvärr.. Nu idag är det inte riktigt lika bra väder, ännu mera typiskt efetrsom jag mår så mycket bättre idag... jaja.. hade varit sugen på att jogga en sväng men det ska jag låta bli eftersom hjag varit sjuk, men det är ju självklart att jag tänker tanken när jag som minst borde det, eller hur!

ja däremot är det ju en annan sak jag borde ta tag i.. STÄDA OCH TVÄTTA! har inte orkat eftersom jag varit helt utslagen i helgen... men det är på tiden att jag fixar det, framförallt tvätten för det börjar bli onödigt mycket nu.. och ju mer desto värre. Har ju egen tvättmaskin i lägenheten men ingen torktumlare så jag kan ju bara torka en del i taget, så det går ju inte så fort som jag hade kunna hoppats att det skulle göra att tvätta. <men jag klagar inte, verklkligen inte. är så otroligt glad att jag har en tvättmaskin.

imorgon så ksa jag till jobbet igen, mår ju bättre så då är det ingen ide att sitta hemma och göra ingenting när jag är tillräckligt kry för att jobba. känns så skönt att ha ett jobb, men jag ska nog söka lite kurser till nästa år, saknar att studera så jag ska helt klart ta upp det igen när jag ändå känner så. vore dumt att inte ta tillvara på det .

men men nu ska jag hitta på något annat, kan hända att jag uppdaterar med något annat roligt sen! :D



jag vill ha



Det här skulle jag kunna tänka mig att använda nu under hösten, med en snygg skinnjacka till. Det hade varit perfekt faktiskt. varför har inte jag allt dedär... snart kasnke..;)



eller dessa med hästsvans, det skulle också vara något.. jag måste verkligen köpa ett par nya jeans till nästa lön, i varje fall ett par svarta, det blir tredje gången nu som jag lagar mina favvo jeans.. de är såå sköna, har ett par precis likadana i blått, men det känns inte lika bra, främst för att jag inte använder dem lika ofta som de svarta men ändå, vill inte kasta dem så jag ska laga dem en gång till. de är så sköna!


i veckan!

nänuni! iveckan så ska jag ta och se till att ta några kort på lägenheten, även om vi inte tapetserat eller gjort klart ännu.. ska ju fixa lite mer möbler och grejer också, framförallt så är det en bokhylla jag ska ha så att jag kan bli av med lite grejer som bara ligger.. kommer att bli jätte bra i slutändan i alla fall.:D


me want

that body!!!!!!!!!!



blir att fixa träningskort när jag får min lön!

veronica maggio




Nu blev det många inlägg med videos... men aah så får det vara!

drink to that



jag är sugen på ett glas vin.. ovanligt va...

bebbe på g för beyonce!


Ja det var väl på tiden, som sagt var så tycker jag ju att det är kul att hålla koll på kändisar och kolla på  videor och grejer. kan inte sluta, borde konsentreramig på annat men jag tycker det är så roligt bara! Så nu skriver jag då det med, även om det inte är någon nyhet direkt men ändå..

 

jag gillar beyonce, det gör jag verkligen.. gillar det här framträdandet också!

RSS 2.0