Jobb jobb jobb

Har precis slutat jobbet, sitter i min bil som jag idag av alla dagar har värme i., lyckades lirka i sladden så att motorvärmaren fungerar idag, ska INTE ta ut den, inte om jag inte måste i alla fall, ska se om jag kan linda den under huven eller nåt så den sitter där. Sen får folk gnälla bäst de vill! Jag är bara glad att den sitter i!

Nej nu ska jag ta och köra hem!



Så är det



jag har huvudvärk..

AMA´s



Nu har jag suttit och sett AMA hela kvälllen, härlig avslutning på den i alla fall.. men spana in slutet på den här videon! Hasselhoff alltså! När ser man han inte? :D Jaja avslutar kvällen med det här, ska ta och sova nu så jag orkar upp i morgon! puss på er!

oooh!

jag har en kelig katt på plats!


mjölk.....

Jag måste handla mjölk! I morse när jag klev upp var jg så otroligt sugen på kaffe! gjorde det så fint för att sen upptäcka att jag glömde kööpa mjölk igår! NEEEJ! happ då blev det svart idag igen då, men jag mååste köpa mjölk idag. Ska iväg och tanka bilen så jag har den om jag behöver och då ska jag köpa mjölk också.. blev så less när jag upptäckte att jag glömt det.. men men.. det funkar ändå svart kaffe är inte så farligt det heller men jag gillar när det får den där lite krämigare smaken..

Vad ska jag mer göra idag tro? Ikväll så blir det fika med Therese! Ska bli kul, då ska jag ta mig en kaffe latte! Jajjemen!

nej men nu ska jag smita och ta mig en dusch!


HAHAHA



Det bästa är ju när stolen kommer fram!!

Nu!

Nu får ni se lite av det! Sitter och lockar det, men det är det här jag kan åstadkomma så ni får se färgen! :)


spoiler alert!

Jag är besatt på riktigt! Kan inte sluta se den nya top model allstar season!! OCH min favvo är med igen!! :D JAAAAAAAAAAA!!!



suck suck

Nu är jag så här rastlös igen, jag möblerar om och städar hemma men jag är så less på det! det går bara inte! Jag måste göra något annat.. Jag var duktig tidigare i morse och tog mig en långpromenad i småregn, det var riktigt skönt och gav mig tid att skingra tankarna lite. Var nog vad jag behövde på ett sett, men jag kan ju inte sluta tänka det är ju det som är problemet. Ibland vore det skönt att bara vara tanklös, inget bara tomt! Men sån är ju inte jag, jag övertänker ju konstant allt!

Den här gången så handlar det om att jag verkkligen VERKLIGEN vill följa med Linn till USA i juni. ÅÅH vad jag vill med, men jag har inte pengar till det för stunden. Hon ska betala biljetten nu i december så vitt jag förstod.. och jag ska försöka få ihop pengar till då jag också men det är tight. Men ja, det kan ju gå, annars får jag vänta och se om jag kan hitta ett flyg senare, men det lär ju iunte vara lika billigt då med en resa på tur och retur..

PLanen är i alla fall att träffa NIcole som flyttat tillbaka dit, och sen ta oss en roadtrip! Låter ju hur kul som helst! OCH JAG VILL SÅ GÄRNA! ,em som sagt money issues.... ajja jag får se hur det går, kan jag inte så kan jag ju inte... så är det bara...


Jaaahaani

Nu är det ju då så här att jag är jätte hungrig, men inte sugen på något! Vad ska jg få göra? Äta ska jag men jag vill som bli av med känslan av att jag är sugen på något.. Annars kommer det ju att hålla i sig hur länge som helst.. Sitter i alla fall och tittar på när alexander spelar bf3 äkta aggresionsspel det där.. Men men..

Hur som, vad ska jag laga? Lär ju bli något snabbt och enkelt i slutändan, så blir det alltid bär jag känner så här. Tillslut blir jag då så hungrig att jag äter vad som helst :)



this is what you'll get





tills dess att jag lyckas fastna på bild får ni nöja er med det här, jag har ju som sagt varit hos frisören och ljusat upp håret med en massa slingor. det blev riktigt bra faktiskt, är hur nöjd som helst. men jag lyckas inte få någon bra bild på det.. ska försöka fler gånger men jag ska också se om jag kan få en bättre bild med en annan kamera.. har inte riktigt varit ljust nog för kameran på datorn... tyvärr...

jag gillar det..



hur kommer det sig?

kallprat

Ja hördeni, vad ska jag skriva idag då tro? Jag vet inte riktigt vad jag har att berätta.. jag längtar så till jag ska ta och fixa mitt hår. är så sjukt taggad till att få det lite finare, något nytt! ååh vad det ska bli kul!

annars då, ja jag försöker som vanligt städa lite, men det är verkligen totalkaos och även fastän jag städar som en tok så känns det som om inget händer, det är lika stökigt i alla fall. suck suck men det är väl så det är.. jag har i alla fall skrubbat ugnen så nu är då den fläckfri, jääkligt jobbigt var det..

men men, nu orkar jag då inte skriva mera. men jag uppdaterar när jag har något att skriva om! :D


RSS 2.0