kallprat?

Jani nu bbörjas det igen, imorgon börjar min inskolning på min första arbetsplats här i östersund! Sen har jag vikariat i fyra veckor och efter det så får jag se om det blir något mer eller om jag blir fortsatt ring in vikarie. Men det känns bra, lite nervöst känns det ju men det är väl normalt? Jag menar jag känner ju inte någon och ska mitt i allt lära mig allt för att sedan kunna jobba 11h ensam.. så lite nervös har jag väl ändå rätt att vara. Men det känns jätte bra!

Jag har beställt nya hörlurar idag, de matchar telefonen min! Haha fast det var inte därför jag köpte dem, jag gillade bara de vita bäst!



oj vad stor bilden blev men det orkar jag då verkligen inte ändra... Men de blir väl ina, tror jag i alla fall. jag kan ju inte använda sånna små som man sticker in i öronen, de gör så ont för mig.. Usch! Nä så dessa bli en hel del mycket bättre!


TYPISKT

Jag tror jag håller på att få en blåsa på läppen, och jag kan inte sluta pilla på den och då blir det ju bara värre... fan fan fan<! Jag vill inte! vart är min salva någonstanns då? var har jag satt den,.. typiskt

Sen vill inte mitt hår så som jag vill, jag blir gaaalen!!






hmm

räknas det som att man börjar bli hemmastadd när det ser ut som ett kaos i sovrummet?



kanske borde satsa på att städa imorgon så jag kan ta lite bilder till er när det ser bra ut.. Måste ju fortfarande lägga upp bilder på hur det ser ut.. får nog göra det både före och efter tapetsering..:D men det gör nog inte så mycket!

fyfaan

Jag hatar dessa veckor, har sån kramp att det är sjukt! Lid med mig snälla!!!


från lollos blogg

Att du får mig att göra det här...

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag /ute bland folk
(x) Använder mascara varje dag /ute bland folk
( ) Använder kajal varje dag /ute bland folk
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag/ tar bort sminket med
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( )Klipper dig varannan/varje månad

Du har...
(x)Tonat håret
(x)Färgat håret
(x) Hårförlängning
( ) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen



Är du en riktig tjej?

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[x] Kompaniet
[x] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] sisters


DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous


DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[x] Heroes

DU TYCKER ... ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessia Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani

iväg igen

samma klänning med andra smycken och annan makeup! Det blir bra, ska iväg och äta på stråket och kanske ta mig ett glas vin idag också.. vet inte hur sugen jag är men jag ser ju..:D



bye bye

Tillfixad

Ikväll blir det första festen utan Alexander.. Han verkar orolig..;)
haha, nej men jag ska vara med Therese Pauline och Alexandra ikväll, blir kul. Det var roligt sist jag var med dem så jag väntar mig inget annat.



Jag har en ny klänning som jag gillar jätte mycket, synd att jag inte hann få mina nya skor bara....

HAHAHA

Åh gud vad jag inte har skrattat så mycket på länge, jag var nästan stensäker på att jag skulle kissa ner mig. Jag Mattias och Alexander var ut med deras bår ikväll, med den lilla detaljen att alexander åkte ring bakom oss! Åh vad han studsade och benen flög och han såg så rollig ut, jag skrattade så mycket att jag inte visste vad jag skulle göra!
Men lite rädd blev jag eftersom att båten studsade så mycket att jag själv höll på o flyga ur den, haha då skrek jag till ordentligt. Har filmer på alexander som jag ska ta och fixa till datorn någon dag men gud vad kul det var. tror jag var lite jobbig med mattias när jag satt och slet i honom konstant och skrek: BÅT PINNE STENAR BÅT STEN STOLPE OSV!


fick nog



Igår kväll så fick jag nog och for till ICA MAXI och köpte mig en hårfärg, så nu är allt samma färg igen och mörkbrunt! :)

Jag är himla nöjd med resultatet, jag trivs ju bra i mörkt hår så!

Så rooligt!

Försöker övertala Alexander att skriva ett inlägg åt mig, till och börja med så verkade det okej men sen så kom han på att det inte riktigt passade honom. haha han är söt han. Men någon gång så kanske ni får läsa ett inlägg från honom också hur lite eller mycket han än skulle kunna tänkasskriva så blir jag ju glad. Med vissa riktlinjer vill säga.



älskar dig hjärtat men jag vågar inte låta dig skriva vad som helst. puss

Vad har jag gjort idag då? Jo grejerna från IKEA kom idag så vi har monterat alla dem och det blev så fint inne i sovrummet! Lmpan vi köpte tänkte vi ha i hallen men den var en aning större än jag trott så får se om den stannar där eller om man flyttar den någon annastanns, typ vardagsrummet, där skulle den också passa. Det var alexanders ide och jag gillar den iden. Vi har ´som ingen lampa här inne ännu så vi behöver ju en.

Sovrummet i alla fall! det  blev så himla fint ska ta några bilder och lägga in åt er, när jag bäddat sängen och ställt i ordning allt. Jag köpte ett smyckesträd för en stund sedan till mina smycken men jag upptäckte att den är lite för liten så jag behöver nog en till eller en annan. Har inte bestämt det ännu heller.. Men det måste ju då planeras.



Exakt den var det från Åhlens, tycker den var riktigt fin. Men men som sagt var så syns den inte eftersom den är övertäckt med mina smycken och jag har inte ens alla smycken med mig vilket gör det hela liite värre..

Vad mer vad mer, ja jag har ätit en plankstek idag som alexander for och köpte från Hoggars. Jag är så himla besatt av dem så jag måste äta det varenda gång. Jag är alltid sugen på deras plankstek av någon anledning. Men inte för ofta för då blir jag bara less det som allt annat. Kan inte äta samma sak för länge det funkar inte.

Nej men jag har inte så mycket att skriva om nu, vet inte vad ni kan tänkas vela läsa mer. Kommer jag på det så kan jag ju uppdatera igen. Så blir det bra!





SAKNAR CHEER

Jani nu börjar det kännas smått att jag sitter still mycket. saknar cheerleadingen framförallt. Så jag funderar på om man skulle försöka få kontakt med Jämtlands cheer och se om det finns någon möjlighet att jag skulle kunna vara med i deras lag, eller åteminstone träna med dem. Men det jobbiga är att jag har ingen aning om hur jag ska få kontakt med dem. Det finns en blogg så vitt jag sett. Men jag vet inte om det känns okej att skriva ett inlägg på en blogg om att jag är intresserad av att träna med dem. MEn det an också vara värt det eftersom jag saknar cheer så mycket.
Jag saknar framförallt alla mina tjejjor från ACA survivors, ni är underbara allihopa.



Skulle i vart fall behöva komma igång lite bättre med träningen igen. Sitter hemma och gör lite små övningar för mig själv men det räcker som inte. JAg vill ju verkligen lära mig så mycket mer och då behöver jag hjälp. Framförallt vad gäller bakåtvolter och liknande, jag vågar verkligen inte göra det själv. Allt annat kan jag ju som göra utomhus men jag har inte kommit mig för att göra det äännu. I luleå hade det känns normalt men här i östersund så känns det nästan lite konstigt. Men jag borde inte tänka på det. Vadå om jag står på gräsmattan och hjular lite.. Kanske någon dag framöver..


Where do I begin?

Varför är klockan halv sju när det känns som om den är tolv.. jag förstår inte vad jag ska ta mig till, jag kliver upp men solen lurar mig varje dag. Känns alltid som om klockan är kring tolv och inget annat, inte först det börjar bli mörkt igen. Men jag vill ju inte att det ska börja bli mörkare heller, jag trivs verkligen med solen.

Min dag började fint idag, Alexander gav mig frukost på sängen och så sås vi på en film tillsammans. Han är som underbar han. Nu smat han iväg och ska fiska med sina kompisar för kvällen och jag funderar på att ta mig ett glas vin. jag var sugen redan igår men jag lät bli så jag tror jag ska unna mig ett idag istället. Jag vet inte riktigt vad jag skulle kunna göra annars, har inte så mycket att göra för stunden.

Imorgon ska jag upp till åtta och åka till ett katthem och hjälpa till där lite grann. Det är ju sysselsättning det med så jag kan ju alltid göra det med, ska testa och se så att jag inte mår dåligt av det. Jag är ju ändå allergisk men jag vill gärna hjälpa till om jag kan, så jag får se hur jag klarar det hela. De har ju en hel del katter där borta så det är ju en hel del mycket mer än vad jag har brukat utsätta mig själv för.

Jag har varit på arbetsintervju och "träff" och det har gått bra, verkar vara ett trevligt ställe att arbeta på och jag skulle gärna testa i alla fall. Se om det passar i längden man vet ju aldrig. Det är ju det som är så svårt när man ska jobba som personlig assistent.

Alexanders mamma Anette kom förbi idag också och hämtade lite kartonger till sin egen flytt. Jag ställer gärna upp och hjälper till där också för då har jag ju något att göra. Men det beror ju på om hon behöver hjälp.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva något mer, har gått igenom min dag idag i alla fall. Jag får se hur det artar sig resten av kvällen. den är ju snart bara sju så det är ju en del av dagen kvar. Men mina planer nu är i alla fall ett glas vin och sova så jag orkar upp imorgon..

Heejdååå!


igår så såg jag!



Och den var så underbart  bra! Nu måste jag läsa böckerna en gång till! Jag bara måste!

dagen idag!

Idag ringde det på min lilla iphone och när jag svarade så fick jag höra att jag ska på jobbintervju!!
JAAA! Känns superbra!
Berättar imorgon om hur det går nu ska jag fortsätta titta på Easy A!





me want that body too! jaja jag får arbeta med det jag har ;)

Nu har jag shoppat igen!

Fast inte så som många tänker att jag har, jag har shoppat grejer till sovrummet. EN sängram, en bänk och två sängbord. Kan ni gissa varifrån? Jajjemen IKEA! Vart annars tro?
Köpte allt i malm serien och i brunsvart för det känns enklast och snyggast. Men jag tror det blir riktigt snyggt i slutändan. Nu måste vi bara komma på vad det ska vara för tapet i sovrummet, jag vill nog ha någon riktigt speciell tapet. Något som inte är så vanligt, och som antagligen blir jobbigt att sätta upp, men det är alltid värt det i slutändan!





Jag tror att det blir riktigt snyggt med allt det här och sen med min TV upphängd på väggen framför sängen! Kommer att bli awesome!! Och allting går i svartbrun, nu ska jag bara se till att komma på vad för lampor jag vill ha där inne. jag håller på att göra en men jag vet inte om den kommer att passa. Jag lindar den med vita transparanta band, kanske borde ha svarta när allt annat är det. Men jag vet inte.. Annars får jag väl hänga den lampan i köket och den som ä'r i köket inne i vardagsrummet. Kan inte bestämma mig riktigt, men jag får väl se hur jag gör när allt kommer hit. Jag har ju beställt allting via internet så det är beräknat att komma den 19e men det brukar ju alltid ta ett tag innan beställningar kommer fram.. Jaja jag längtar då bara tills dess!

SOFFA!

Nu har vi köpt en ny soffa till lägenheten men det tar sex veckor innan vi får den, men den är då beställd och det känns toppen!!! Så här ser den ut fast spegelvänd..



Just nu så ser jag slutet av project runway och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp kläderna därifrån. Hade planer på att damsuga men jag görnog det imorgon istället, känner inte för det just nu...
Jaja nu ska jag fortsätta se project runway och se vem som vinner.. hörs sen i guess!

bored


Hejsann!

Hur kommer det sig att det lyckas bli stökigt två sekunder efter man städat? Eller jag köket är väl en sak för att man gör mat, men det känns som om jag plockar undan och plockar undan och det blir fortfarande bara mer och mer.. Vad beror det på tro?
Jag vet inte, men nu har jag i alla fall tagit mig en paus från mitt städande. Kan inte göra så mycket mer nu ändå, det som är kvar är ju mest i sovrummet. Och det kan jag inte fixa först vi har en ordentlig garderob där jag jan stoppa in deft osm inte används. Garderoben som finns rymmer inte ens 1/4 av mina grejer... men men ingen panik där inte.

Alla kartonger är i vart fall tömda nu. Ingenting mer som ska upp ur dem inte, det är klart! Men kan kanske hända at jag letar till mig någon små pryl där nere sen när  jag kommer på det. :)

Nu vil jag verkligen tapetsera och göra i ordning rummena, så att det blir riktigt snyggt och fint! Vi pratade om fondväggar i alla rummen men jag vet inte om jag är så sugen på det. Har fått för mig att jag vill sätta samma tapet i hela vardagsrummet och sen markera med möbler i stället. Jag tror at det skulle vara en bra ide för den här typen av lägenhet.. Det räcker med fondvägg i köket och i sovrummet tror jag. Jag vill ha samma på alla väggar i vardagsrummet. gärna någon åt det mörka hållet och så sen en vit bokhylla och ljusa möbler, förutom soffan då!


Flyttat

Nu har jag flyttat från Luleå ner till Östersund! OCH jag börjar få lite ordning nu, men det varar nog inte så länge till eftersom vi ska göra om i stort sett allt. Men vi tar ett rum i taget så då ordnar det sig :D ska se till att ta några kort och lägga upp så man kan se hur det ser ut här sen ;D

tänkte jag skulle uppdatera lite, sitter här oc har lite tråkigt.. är rätt så rastlös för stunden. Jag har hunnit med att söka jobb men inte fått något svar ännu.. men i sinom tid antar jag. Jag kan inte så mycket annat än söka annat och vänta...

börjar väl kännas lite nu att jag flyttat, men jag har ännu inte insett det helt. känns fortfarande som om jag är på semester eller något liknande.. men men det kommer det med antar jag.

Nej nu måste jag se till att försöka göra något är så rastlös!men jag ska försöka uppdatera mer, nu har jag ju mer att skriva om plus att ni som läser kanske är lite mer intresserade med tanke på att jag flyttat. hur som.. BYE!



RSS 2.0