Missing the time in Rome!

Åh vad jag längtar tillbaka till Rom, hade så roligt därborta. Satt och kollade på några bilder idag och kände bara suget av att resa runt och ha lika kul som jag hade i Rom! De måste vi göra om för det var så jävla roligt, vänta bara Emilia jag kommer till Paris så gör vi en favorit i repris! Finns så många härliga bilder! Men jag orkar bara lägga upp några favoriter!













PUSS!!

suckar

Åkte till skellefteå igår kväll efter jobbet, tuubgt men det gick.. Skulle hämta min lillasyster Lollo men det slutade med att man sov där, lika bra vi var nämligen framme först vi halv två! Vaknade av att mamma ringde och undrade om vi skulle komma och hälsa på, hon trodde att vi hade tänkt fara tillbaka till Luleå innan tolv så hon ringde rätt så tidigt sa de att vi inte skulle åka så tidigt, segade ett bra tag till i sängen men tog mig upp senare. Duschade och fräshade till mig sen var vi iväg ( jag, anton och lollo) For och hälsade på mamma, mats och majlis i deras nya lägenhet, den var stor och rymlig och helt klart bra.. Drack två koppar kaffe och sprang på toa.. haha. Sen var vi på vift igen tog bilen in till stan en sväng parkerade vid busstationen och vandrade lite grann, fick en ny kofta från Rut med flera (serious sally) av Lollo i födelsedagspresent, en hel del i förskott etfersom jag fyller år den 20 mars men jag blev jätte glad! gulle gumman alltså. Efter stan så bar det hemmåt igen..

For efter ett tag hem till Frida en sväng och blev bjuden på middag åt tills jag höll på att döö! orkade inte ens dricka kaffe efter åt och det brukar jag alltid göra.. Carro och Mathilda kom förbi ocksåå jätte roligt att se er med ledsen bara att jag inte kunde stanna längre men det ska jag gottgöra nån dag! Jag lovar! Blev nämligen tvungen att åka vidare eftersom jag lovat att komma och hälsa på en som heter Anna som fyller 18! Grattis på dig med gumman!

Nu sitter jag hur som hellst hemma i lägenheten igen tack vare lollo inte helt övergiven, känner mig ofta ensam men det är bara att vänja sig antar jag. Är inte sån som tycker om att vara ensam, skulle hellre ha folk runt om mig dygnet runt och framförallt nu när det händer så mycket i mitt liv. Känner att jag behöver stöd, mer stöd än vad jag får..

Men i alla fall ha det bäst allihopa så hörs vi senare som vanligt så ska jag försöka bli aktivare på min blogg! ska även lägga in en bild på koftan jag fått av lollo, bilden som visas nedanför så ser man den inte så bra, men jag ska ta en bättre bild på den för den är så fin så jag vill att alla ska se hur den ser ut,..


Life sucks!

Man ska väl aldrig få må fullt så bra som man vill, just när allting börjar stabilisera sig igen så raserar allt på en endaste gång.
Kan jag inte bara få vara extremt lycklig! eller åteminstone lycklig för ett längre tag.
Inte bara den korta stund jag orkar engagera mig.

 

Jobbar som en tok igen, eller nja, som vanligt. Det är jätte roligt att vara tillbaka i arbetslivet jag har verkligen saknat det, nu väntar bara den här snåla månaden som kommer eftersom att jag inte tjänade så bra den förra pga min sjukskrivning. Men inget som jag oroar mig över, jag har det mesta som jag behöver, finns väl vissa saker jag saknar för tillfället men man får väl se.

Har dessutom varit så duktig nu att jag har fixat mitt träningskort på nautilus! på tisdag ska jag tid och få förklarat vad jag ska använda för maskiner för att stärka min rygg! Men jag är mest ute efter att få börja simma, det är bara så underbart känns bra att jag faktiskt har bestämmt mig för att göra det, vill bara att Lollo ska komma ihåg och ta med min baddräkt, jag vet en baddräkt, men den är riktigt snygg och skön att simma med. Kan lugnt säga att en bikini är obehagligare vi dessa tillfällen, sen så är jag ju inte ute efter att vara snygg.. ;)

Lollo har börjat sin karriär som skådespelerska.. ;) hon går estetiska teater och uppfyller sina drömmar. Hon är verkligen så söt var och kollade på hennes show och hon var helt klart bäst av alla! She played a guy! Och jag har sminkat henne så snygg! haha älskar dig lillgumman!




Och sist men inte minst! TACK FRIDA! Du har varit så underbar och verkligen funnits där när jag har behövt dig, känns bra att du finns där och jag är jätteledsen att jag är så dålig på att höra av mig men jag är bara sån. Vill jämt hitta på saker med dig!


RSS 2.0