Kvälls uppdatering

Nu så har jag äntligen fått batterier i min telefon så jag är inte lika avskärmad från världen längre, känns riktigt bra! Måste dock ringa upp Lollo hon ringde mig nyss men jag missade henne.

Har varit i Norriån idag med pappa och anna, jag och anna arbetade mest utav oss där borta, vi var så duktiga. Vi vandrade iväg med Killen och bonnie och försökte få dem att "leka". men bonnie var inte så särskilt förtjust i att ha killen baki baken. Vi lyckades helt enkelt inte med det så vi gav upp med det hela.

nu glömde jag helt bort vad jag hade tänkt skriva eftersom att pappa satt och tjatade om att jag skulle sluta skriva, hmmm vilket minne jag har. Det räcker lika långt som näsan räcker, om ens det vill säga.

Jaja, jag ska ge mig, börjar faktiskt bli ganska trött nu för ovanlighetens skull, men jag ska nog sätta mig och se en film eller något. Känner inte för att sova ännu. Får väl skriva imorgon i stället om jag orkar, jobbar ju imorgon och på fredag igen, det brukar inte hända så mycket de dagarna så jag kanske inte skriver på ett tag som vanligt.

Godmorgon godmorgon

Idag är jag rent pigg på morgonen, sitter här med min morgon kopp kaffe och en tallrik med fil och flingor.
Tycker själv att det är helt fascinerande att jag vaknade i morse OCH var PIGG. Dock så vaknade jag med världens huvudvärk, men det är ju någonting helt annat.
Har sovit i sävast i natt eftersom att det blev enklare så, har nämligen befunnit mig i boden i veckan. Så sävast blev närmast när man är klar vid tio på kvällen. Visst okej, Luleå ligger inte så långt bort men då har jag ju även fått en chans att träffa mina syskon, vilket nu för tiden händer alldeles för sällan.



Funderar på att ta en tripp till vårdcentralen också eftersom att min huvudvärk inte ger med sig, har haft det i nästan två veckor nu, från och till första veckan och konstant den här veckan. Dte är så otroligt jobbigt och jag vet inte varför jag har det. Tänkte först att det skulle kunna vara vätskebrist och det verkade det vara i början. Men nu är det värre än förut och det kan absolut inte vara vätskebrist.

Sitter och roar mig med mommo nu på morgonen, vi pratar om att hennes lilla köksfönster behöver putsas. Och det behövs verkligen, det ser ut som att det är dimmigt på utsidan men det är bara fönstret som är skitigt.
Nu sitter jag verkligen och bara skriver en massa strunt men jag känner verkligen att jag var på humör till och skriva. Men jag måste ge mig snart ändå, så att jag hinner göra mig i ordning till pappa och anna kommer tillbaka. Ska följa med dem till norriån idag hade jag tänkt.

Känner mig dessutom avskärmad från världen eftersom att min mobil är död och min laddare är kvar i lägenheten. SUCK! Men men nog vet jag att jag klarar mig, får den senare i eftermiddag när jag kommit tillbaka från norriån och mommo och vaari varit till luleå och hämtat barnen, det hämtar då i samma veva min laddare och ger mina små kattsingar lite mat och vatten om det behövs.
Nej men nu ska jag ge mig, men jag säger då det, det är inte alldeles för ofta som jag känner ett sånt här sug för att blogga, men det vore ju kul om jag kunde känna så lite oftare.


Haha!

Ibland så hittar man skumma saker


Hejjsaaan

Nu var jag ju då så här seg igen, men jag har inte känt någon ork för att blogga. Sitter hemma och mår dåligt idag var tvungen att stanna hemma från jobbet för att jag kände mig så krasslig. Onödigt att riskera att någon annan ska bli sjuk, framförallt när det går runt så många olika typer av förkylningar. Det har varit rätt så jobbigt den här veckan. har haft huvudvärk och varit snorig. Men annars har jag varit glad.

Lollo var och hälsade på i helgen, hon hade med sig sin pojkvän filip hit och vi hade riktigt trevligt. hälsade på mormor och morfar, anders och hannele och mina små kusiner edwin ooch maya. De är så söta. har filmer på telefonen som jag ska klippa till och lägga upp hade jag tänkt. lyckades fånga maya när hon dansar till sin spelande bil och edwin när han "försätter sig i fara". De är jätte söta båda två.

Annars har jag väl inte gjort så mycket, umgåtts.. JA! jag har ju börjat på fridas tavla nu. Har köpt färg och allt så nu är det bara att sätta igång. ska nog gå och skissa lite på den nu faktiskt. så vi får höras mer sen!



saknar dig Lollo!

Och en sak till, jag har klippt mig och är numera korthårig..

:D

Try JibJab Sendables® eCards today!

kvällsmaaat

nu har jag kommit hem efter knytkalas hos frida, vi har ätit två olika tårtor och marängswish. hur gott som helst. Dock så for jag ju till fria direkt efter jobbet hem till frida så jag har inte hunnit med någon middag idag, men jag sitter i alla fall nu och käkar lite gott. Stekte kotletter och kokade potatis till det. Sen så gjorde jag även en bearnaise sås med extra basilika i, hur gott som helst! NJUTER!

Älskar att äta på kvällarna. men men ska fortsätta med maten och sen sova, ska upp till jobbet imorgon så väckarklockan ringer klockan halv sex!



frida fyllde nämligen 21 igår så stort GRATTIS till gullegumman!

pixie lott

En riktigt härlig version av en underbar låt. gillar verkligen det här.


ont i huvvet!

Nu sitter jag i sävast  med en kopp kaffe och surrar med min fader, om allt från deras hus i Norriån till svininfluensen och bara en massa strunt helt enkelt.
Mommo lagar mat så jag tänkte jag skulle snylta lite innan jag åker hem igen, hon har varit snäll och tvättat mina kläder eftersom jag tappat bort mina tvättstugenycklar. Började få lite ont om kläder.
Vaari tror jag åkte iväg en sväng, men man vet aldrig. Han är ju oftast i farten, svårt att sitta still.
Jag har otrolig huvudvärk, vet inte vad jag ska göra för alvedon tycks inte hjälpa. SUCK!
Ska på bio sen ikväll och se the ugly truth! YAyy!
jaja, orkar inte sitta här något mer, datorn hjälper inte huvudvärken, tyvärr..


cobra starship, hmmm



helt okej tycker jag.

haha


ZZzzzZZzZZ

Okej jag är ju vid det här laget van vid att se en massa studenter från universitetet gå omkring i sina uniformer och grejer, men jag tyckte att det var så otroligt roligt när jag gick och handlade lite smått och gott på affären idag, förbi mig så går det en gubbe som måste ha varit kring sjuttio och har världens snyggaste overall på sig. Gul, babyblå, rosa och med clownansikten på hela han. Plus en liten jeanshatt med paljetter på skallen, kunde inte låta bli att ta kort på honom men tyvärr så blev det lite suddigt och jag kände inte riktigt för att förfölja honom med kameran så det får duga.

Idag på morgonen så ringde mamma frida och väckte mig, så jag for hem till henne och åt frukost på morgonen. Nybakad scones med marmelad och grejer, jag fick tom kaffe. Sen så for vi iväg på våra vanliga små äventyr, idag var vi på jakt efter amplar som vi hittade en timme innnan jag skulle åka till jobbet. Fortsatte in till stan och spanade efter grejer att pyssla med imorgon men vi hittade inte riktigt något av intresse, men vi ska väl fara en extra vända iimorgon innan vi startar upp, annars har jag ju hur som haven mitt pyssel redo..

Nu ska jag i alla fall ta och gå och lägga mig, käner mig helt slut etfer dagen. Ska upp imorgon och skura igenom läägenheten en snabbsväng.


Nu har jag fastnat igen









jag vill också!!


Har man tråkigt så...

(x) snott den här listan från någon
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) kännt någon som tagit självmord
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
(x) spytt på fest
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) trillat i buskar
(x) brännt dig på brännässlor
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) knullat med någon du nu hatar
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
( ) blivit rånad
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
( ) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) somnat ute på gräset
(x) haft kramp
(x) gjort något som man ångrat
(x) skrattat åt ingenting
(x) dansat i månljus
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) sjungt karaoke
(x) busringt
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) känts som du förstört en fest
(x) fått en önskan inslagen
( ) burit pärlor
( ) käkar alvedon/ipren några gånger i veckan
( ) har/haft lust att döda någon
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) piercat dig
(x) rökt cigarr
(x) lyssnat på en och samma låt en hel natt
(x) dissat någon på din mobil
(x) sett någon dö
(x) sett en död person
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
(x) spytt med vilja
(x) tagit någon på rumpan
(x) tatuerat dig
(x) vibrerat av nervositet
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) blivit puttad i en sjö med kläderna på
(x) tappat din mobil i vattnet / tvättat i tvättmaskin
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) taggat så mkt till en fest & allt gick åt helvete
( ) brutit ett ben i kroppen
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) sms:at en hel natt med någon jag tycker om
( ) gjort något i livet som du ångrar starkt
(x) har en bästa kompis som alltid funnits där

Wonderful!


trevlig helg

Jaani, nu är jag så här dålig på att uppdatera igen, men jag har ju ändå inget intressant att skriva om så det är väl lika bra det. vad har jag hittat på nu då?

Jobbet rullar på som vanligt är stundom less och glad.

I fredags var jag för första gången på STUK. det var jätte roligt, mycket roligare än vad jag trodde om jag ska vara ärlig. frida skrev in mig på gästlistan och det var meningen att vi skulle dansa som tokar men vi var faktiskt bara på dansgolvet en sväng, vad hände? Vi hade helt enkelt trevligare på annat håll. Inga detaljer! ;) Vi var på förfest hos en som heter Angelina som går i Fridas klass, hur trevlig tjej som helst!

jobbade både lördag och söndag, seeegt!

var och hjälpte annsofie igår, hon har börjat bli lite större om magen nnu och det är SÅ gulligt! Jag undrar vad det kan tänkas bli för något, hon hoppas på en flicka. Kommer inte ihåg när hon skulle få veta det men det vill jag också veta som sagt!

har möblerat om i lägenheten och rensat ur alla skåpar, så skönt att ha det gjort! Bara förrådet kvar vilket jag inte ser fram emot, men jag ska nog bara snöra bort det mesta. Anväder ändå inget där inne.

Mina tvättstugenycklar är fortfarande borta, börjar bli lite jobbigt eftersom jag känner ett behov av att tvätta. Jag får helt enkelt ta med mig tvätt till sävast och tvätta lite där.

Sen så tror jag inte att det var så mycket mer. Har lite bilder på mobilen som jag tänkte lägga upp men för tillfället så har jag ingen aning om var den är så det får vara för idag!

RSS 2.0