Love some shopping!

Ja dessa så kallade mellandagar! Som jag hörde på radion idag: "Stackars dessa dagar som kallas mellandagar,de som hamnat mellan två så stora högtider. Kanske är det därför som affärerna har så mycket rea, för att gottgöra mellandagarna."  Vilket som så älskar jag mellandagarna för det är då man är som på bäst shoppinghumör..

Jag har i alla fall shoppat som en tok, eller håller på rättare sagt.. Har för tillfället köpt två tröjor, en skjorta, en jacka och ett par ursnygga leggins, ungefär som de Rihanna använder jämt och ständigt.. I Love Them... Sen är jackan jag köpte riktigt läcker, den har en väldigt i ögonfallande grön färg..



 

Köpt ett par likadana leggins..                   

Har beställt en ny mobil idag också, en LG viewity! Har letat efter en mobil jätte länge men inte riktigt hittat någon som jag tyckt om, har varit jätte kräsen, vilket också är väldigt konstigt med tabke på mobilen som jag har haft. men den har ju fungerat så bra så den har verkligen varit min käraste. ungefär som Carrie (sex and the city) är så förtjust i din.. Men nu har jag bestämmt mig. Väntar bara på leveransen..

Tills vidare!

RSS 2.0