GOTT NYTT ÅR!





Slutet gott allting gott!

BTW

vad rött mitt hår ser ut på alla kort jag tar.. men det är inte rött....



shoppat

Idag var jag på storsjöbadet och fixade mitt träningskort! Nu har jjag i vart fall guldkort och kan träna på vilket golds gym jag vill! :D AWESOME! Så när det var klart, vilket tog hur lång tid som helst!, så var jag bara tvungen att springa och köpa ett par nya träningsbyxor! Är hur nöjd som helst med dem! Jag köpte en tröja också men jag hade inte den på mig på bilden jag tog.. men men! har i varje fall varit på mitt första riktigt benpass nu sen lääänge! men det var sköönt! Var bara jobbigt att måsta gå upp för alla trappor till lägenheten igen bara.. hade liite mjölksyra i benen.. var så taggad idag så jag tränade stenhårt! Men jag känner mig så glad över det så jag var bara tvungen att posa till en bild med byxorna..;) hade jag haft båda händerna tillgängliga hade jag kunnat dra en riktig "cheerpose" men det var svårt att få ordentligt grepp om foten med bara en hand.. dessutom egentligen fel hand.. ggår inte att vrida om med vänsterhanden...! Nästa gång! ;)




seg

jag känner mig småseg ikväll.. vet inte riktigt varför.. men kan vara för att jag sovit mycket och inte varit så särskilt aktiv på dagen.. det ska det bli ändring på imorgon tycker jag! Ska se till att komma mig ut ur lägenheten lite i alla fall! det blir bra!



ajaj

nu är jag hotad utav lillasyster att skriva ett inlägg, så jag borde väl gör det med då.. Har inte fotat mina julkappar ännu men jag ska väl göra det, tänkte jag skulle sätta dem på plats först och sen visa!

Hur som vet jag inte vad jag ska skriva.. har slarvat bort min internetdosa till banken igen, den är spårlöst försvunnen. jag använde den dock igår när jag betalade de sista räkningarna men sen så försvann den bara. Har ingen aning om vart den är och jag har gått igenom allt! ALLT! var är den? suck suck.. men det kanske är bra det då, betyder väl mindre shoppande? nej egentligen inte så länge man kan betala med kortet. sen har jag ju tillgång till banken via telefonen så jag kan ändå flytta runt pengarna som jag vill. vilket inte alla gånger är så bra.. kan hela koden utantill till och med på fyllan! men som tur är så är jag inte så slösaktig när det kommer till att vara ute på krogen, ibland ja men inte alltid...

vad mer vad mer.. sitter inne i vardagsrummet nu för stunden medans alexander och hans kompisar sitter inne i köket och spelar ett spel jag inte förstår mig på, för komplicerat helt enkel.. men men de verkar då ha trevligt, de sitter flera timmar i sträck.. bra för mig i vilket fall; jag fick ju mat..;) haha! nej vad hemsk jag känner mig..

Har i alla fall klickat hem lite nya grejer både idag och igår. bland annat två klänningar och en jacka! kan fota alt när det kommer så ska ni få se, för det kommer jag att fota.. :D en av klänningarna har jag länge velat ha så jag hoppas att den fanns på lager när jag bestälde så att jag inte får ett brev där det står att den var slut.. då blir jag ledsen..

jaja bjuder på en bild på mig idag som jag precis tagit med kameran.. ssmåsliten och så som det ska vara en ledig dag.. eller?


Haha

Jag tog av mig sminket för kvällen.. ;)





jag hade tänkt vara duktig och blogga lite, men jag är som trött och orkar, eller rättare sagt, klarar inte riktigt av att pricka tangenterna.. blir bara fel.. men julk har i alla fall varit jätte mysigt! Firade här nere i östersund med alexander och hans familj. En riktigt lugn och skön jul!

men men jag kan återkomma med mina julkappar sen, jag fick i alla fall bland annat en kamera av Alexander så nu kan jag springa och fota lägenheten och lägga upp här på bloggen åt er! ÄNTLIGEN! ;) kraam

nu jäklarns

nu känner jag mig färdig med allt julstök.. så underbart skönt. har lite smågrejer kvar men inget som kräver nå särskilt av mig i alla fall.

har varit en sväng på stan ídag och letat lite fint papper och så till paketen, hittade inget bättre än det jag hade så då blev det inget sånt. Jag köpte mig däremot ett linne och ett par leggins! VARFÖR och varför slutade jag använda leggins? det är som om jag återupptäckt det igen nu, de är ju hur skönt som helst. Jag har nog inte använt leggins på ett antal år eftersom att jag inte mindes hur skönt det var. men nu har jag i alla fall ett par! och jag kommer att använda dem tills de är så trasiga att jag vet inte vad, kommer köpa fler och fler som en drog kommer det bli!  helt underbart!



 jaja GOD JUL på er alla i alla fall!

mjaaa

Jag är uttråkad!!!! så sjukt uttråkad! Är sugen på allt som jag inte kan få tag i, och det är så illa!!



Snöstorm!

Ååh! Jag är så less!!!


RSS 2.0