ROM!

Åh gud vilken härlig vecka det har varit, klassresa till Rom min första och absolut bästa utlandsresa! Vad skulle kunna slå det här?
     Tänk er den femte så sitter man på flyget full av förväntan, jag har aldrig varit utanför sverige förr (eller jo i finland men ofta jag kan räkna det som utomlands). Jag sitter på flyget och är astrött efter att ha suttit på max i stockholm hela natten så jag somnar ju själklart när jag väl vaknar så är vi påcäg att landa, jag fattar inte ens att vi är framme jag hinner tom tänka jaha blev det en mellan landning eller nåt.. Vi kommer fram och jag får en känsla av att det är Göteborg vi är i men vi är ju faktist i Italien, Rom.
     Hur som hellst vi färdas med buss och tunnelbana in till cantrala Rom där vi själva får hitta till våra hostels, det börjar inte så bra eftersom att både jag och emilia får lägga ut våra pengar för att betala vårat boende där men vi fick senare tillbaka dem, men jag menar bra start att vara pank i Rom?
     Jag bodde då med de mest underbara sumskompisar man kan ha, ta inte illa upp flickor jag älskar er alla men jag tror nog att vi gick varandra på nerverna en hel del.. ;) Jag bodde då alltså med Emilia, Frida, Hanna och Olga, hade det kunnat bli bättre? Nej, och äst av allt var att vårat hostel var helt underbart.. tom en egen bar där jag och emilia spenderade varenda kväll.. haha, vi höll vårat löfte packad varje dag i Rom! men ändå kryaste personerna på morgonen till alla rundture, inte dåligt det inte.. :D



image6
     Men hur som hellst jag måste ju bara få berätta om första intrycket av Rom, nånting som inte alla får uppleva, haha.. :D Tänk er att vi hela gänget har varit på en rundtur med klassen i Rom när vi bestämmer oss för att gå tillbaka till vårat hostel för att fixa till oss lite. Mitt i allt så kommer vi till centrum och det är fullproppat med folk, vi tänker bara jaha men vad kul, typ en festival eller nåt sånt, typ som lulekalaset men lite större.. Vi fortsätter nyfikna in i folksamlingen och känner en lite konstig lukt, plötsligt kommer vi fram till ett litet bord, och tro mig jag kan lugnt säga att vi allihopa fick världens shock.. Där står dom och säljer maja mitt på gatan! OMG! först då börjar vi upptäcka alla skyltar,"million marijuana march" och såna saker. Första intrycket altså inte dåligt.. haha!

bordet

skyltarna

Vi besökte allt från Vatikanen till Villa Borghese en helt klart underbar resa.. :)

Puss kram folket

RSS 2.0