Underbart!

oj gud vad skönt det var att få åka och segla igen! Har saknat det så otroligt mycket, nu har jag dessutom bestämt mig för att jag ska gå några kurser så att jag själv kan skaffa mig en segelbåt någon dag (höga tankar jag vet) men man måste ju börja någonstanns eller hur! Om inte annat så är det ju kul att testa..
Det var i alla fall hur skönt som helst att komma ut på vattnet igen, ,synd bara att det bara blev för en kväll. .
Igår så blev vi (jag och sara)i alla fall upp plockade i Lövskär och vi seglade därifrån till ligskär, där vi bastade och åt en massa kräftor och gott! Det var helt underbart och jag ville verkligen inte åka hem igen, vill bara iväg på en längre seglats! SUCK!
men men, nu ska jag i alla fall ta och försöka sova, får ta och beskriva helgen bätre sen för just nu så vet jag inte vad jag skriver eftersom att  jag är så trött, jobbar dessutom förmiddag imoorgon så lite sömn innan skulle sitta fint! 

GODNATT! :D 

jaja men det där kan väl vem som helst..

INTE!


ssssh

ja vad ska jag säga idag då, nu jobbar jag igen men jag är ledig onsdag torsdag och fredag, känns riktigt skönt. Ska åka en vända till skellefteå på torsdag. Måste hämta och lämna lite grejer hos min lillasyster. Kanske ska försöka hinna med en titt hos min mamma också. PÅ TAL OM DET så måste jag komma ihåg majlis present. Jag och Lollo har köpt en massa nya söta kläder åt henne, jag är rent avundsjuk själv. Framföralt på den söta lilla midjejackan vi köpt, suck, den hade jag vela ha..

Hur som helst så syns vi på torsdag Lollo!



Sen är jag ju blond nu för tiden, igen. Det  var inte riktigt meningen, skulle göra en massa slingor i håret men av någon orsak så blev det inte kvar några slingor i den hårfärg som jag redan hade. Så allt blev blont, förutom vissa slingor i underhåret. Men men jag överlever, ingen skada skedd där inte. bara lite ovant.



Nu får det i alla fall helt enkelt vara på det här viset, funderade på att sätta in mörka slingor eftersom det var slingor jag ville ha, men jag har kommit fram till att jag ids verkligen inte det. Så nu har jag laddat upp med silvershampoo och allt vad de tyckte jag skulle ha från frisörsalongen, vissa saker är nog lite onödiga men skit samma, mitt hår behöver det nog.

Nu ska jag snabb damsuga lite grann innan jag åker till jobbet, så jag kan skura när jag kommer hem igen. JÄTTE KUL.. inte.


...

Ojjoj OJJ vad veckan har gått fort, har inte alls hängt med och nu är det mitt i allt fredag. Vad var det som hände? ingen aning.
Det har ju i alla fall inte hänt allt för mycket den här veckan, spelade lite biljard på allstar, jobbat och sovit tbort halva dagarna. Igår så var jag på stan med mommo och hennes syster Eila från finland, hennes, jag tror det var, barnbarn var med och shoppade loss i Sverige som hon själv sa.

Men någonting som jag bara måste skriva om som jag är såå fascinerad över är att min orkidé är inte död! Den har blommat igen, hur lyckades jag med det? Jag var helt säker på att alla jag har skulle dö men nej alla lever fortfarande och den ena har blommat. yayy, rikigt roligt i alla fall, kanske har fått lite gener från min gammelmormor i alla fall. :D



Jaja, nu får jag väl se om jag orkar hänga med ikväll efter jobbet, det var ju egentligen meningen att jag skulle vara med i en ölhävartävling men jag jobbar till 22-23 någon gång så det är nog ingen större idé. men men jag gråter inte för det.

RUBRIK

Åh vad rolig helgen har varit, har dock varit ganska död! Jag har nämligen hängt med under Luleåkalaset i helgen och jobbat på morgonen, men det har funkat bra. Har sovit under dagen (efter jobbet) och en stund på kvällen innan jobbet, så jag har varit lika pigg som jag alltid brukar vara. fast jag är ju alltid lite seg på jobbet på morgonen.

Vad har hänt dessa dagar då? jag har ju redan skrivit om olyckan med håret, vilket nog var det värsta som hände fafktiskt, Nicke lyckades i och för sig fimpa på mina kläder en dag men inte mycket mer än så.

Jag har gjort ett nytt hål i örat, suck. Men glad är jag att jag lyckades, jag är ju så rädd i vanliga fall men det gick bra. jag överlevde. gjorde inne på området på lördagen hos hon som äger house of pain. Det var snällt, fick det billigare också så jag är riktigt nöjd. Det tack vare Maria och Magnus som nu har åkt hem, eller rättare sagt igår.

Är det någonting som jag missar nu då? Jag vet inte det, men om jag kommer på nåt mer så kan jag ju alltid uppdatera.

Eller jo det var ju en till sak. Min cykel blev stulen.. Men jag klarar mig.. Haha.


 

        



 


RSS 2.0