När katterna är bort dansar råttorna på bordet!




Helena är sämst på att blogg så nu tar jag tag och skriver ett litet inlägg åt henne. om ja.. allt som jag kommer på om henne.. hehe.. då börjar vi.

Visste ni att helena var Ronja Rövardotter när hon var lite... de är sant, Hennes hår var det värsta jag någonsin sett! ska lägga upp en bild på henne sen när hon var lite. så får ni se.
Vad mer kan jag skriva, vi är dem ända helsyskona av alla våra syskon. hur många har vi.. fyra hon har fem med mig så ja vi har många! men vi är dem ända helsyskona som jag redan har skrivit så jag tror och hoppas att ni har förståt det nu. Sen ja. Vi är nu hos mormor och morfar vi har nog inte varit här tillsammans sen vi var små. De är ju lite dåligt ja.. men de gör ju alla gånger man kommer hit så speciella. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. vi ser ju om jag gästbloggar (som de så fint heter) någon mer gång. CIAO FOR NOW!!!

Bild på helena och mig :-) och som jag sa.. titta håret, Ronja ;-)


Halloweeeeeen



Snart i alla fall, ska jag satsa på grått? hmm...
Jag är i alla fall tagged MEN jag jobbar nog eftermiddag om jag inte har helt fel, men det ordnar sig annars gör jag bara som förra året..;)


nu känns det bättre!



Det här behövdes under all stress! Nu känner man lite mer för att skriva igen.

Was knowing your weakness what made you strong?

Ikväll så känner jag för lösögonfransar!
Och jäklarns vilken effekt det har egentligen, man behöver ju inte sminka sig ett dugg när man har dem. Räcker ju med fransarna, men men lite har jag i alla fall bara för att jag är van att sminka före jag sätter på dem, men det blev fint. Nu är det bara en sak kvar... vad för kläder....




vad grått mitt hår såg ut, HAHA jag är gammal som gatan!

I had to borrow, beg and steal and lie and cheat

Vilken händelserik kväll det var igår! Jag hade riktigt roligt
Det roligaste var nog absolut att jag träffade mormor och morfar på krogen igår. Satt med dem på allstar och hade det riktigt trevligt. :D Det var inte vad jag hade väntat mig om man säger som så, men jag hoppas att det ska bli fler gånger. INte varje ddag man sitter på allstar med morföräldrarna!

Men men
Ikväälll så bär det av ut i dimman igen, men jag äär osäker på den fullständiga planen, har lite planer men inte bestämt allt fullt och fast ännu. Men som sagt inget som jag ororar mig över, det löser sig alltid. Slutar alltid i något roligt till slut vilket som.! :D

Nu ska jag göra mig i orning igen, är lite sliten efter igår, haha!



ser fram emot nästa match på tisdag!


im gone!



Nu smiter jag, hoppas alla har planer och att de går ihop med min!
PUSS


eller ja, jag smiter snart, har lite mer tid att döda....

Like fire in the dark, we're like living art

Ikväl så är det after work med jobbet som gäller. Det känns kul. Brukar vara riktigt god mat där så jag sitter och längtar efter det. Helt underbart. Annars har jag väl de vanliga problemen, vad ska man ha på sig.. ANtingen så är det för fint eller för tråkigt eller för lite eller för mycket. Blir som aldrig nöjd plus att man hinner byta trehundra gånger innan man verkligen åker iväg.. men men, man börjar väl bli van..



Vi hade seminarium idag och ja, jag satt tyst. Kände inte att jag direkt hade något att komma med men men kanske blir bättre i framtiden, det hoppas jag. Ska väl också ta och börja skriva lite på den, och studera något sociologiskt. Känns som att den här "rapporten" kan bli lite mer än vad det brukar bli. Men jag ser fram emot att kunna diskutera något på mitt vis och ur min egen synvinel. Känns som lättare..
Nej men nu ska jag göra mig klar! Ses ute i dimman!

you think your cooler than me.

JAA! förresten nu har jag äntligen en ny telefon! Tack carro du är bäst!
Nu har jag lyckats skaffa mig en Samsung JET och jag älskar den!
Yayy! Vågar som sagt inte annat. Är skit rädd att jag ska pajja den på en gång, jag är ju som duktig på sånt..:P



Guess thats why they call it window pain.

ÅÅÅH vad jag är less nu, men jag har ju i alla fall fått en hel del gjort. Första seminarieuppgiften är inskickad och klar. Den blev väl helt okej, är man bra på ordbajsa så funkar det ju och tydligen så är det något som jag klarar av. Det är väl bara själva sammanhanget som blir sluddrigt. tappar väl den röda tråden efter ett tag.. haha nej men det blev bra tillslut och nu är den inskickad och det känns så otroligt bra!
men däremot så loggade jag in på Fronter idag och upptäckte till min fasa att vi nu har fått tillgång till hemtentan.. OCH det var verkligen inte den lättaste.. Har faktiskt lyckats svara på en, JA EN, enstaka fråga. Det tog sin lilla tid. nu har jag bara si sådär 17 kvar... JIPPIE!
Och dessutom har vi nytt seminarium på fredag, men den tar jag nog med en nypa salt. Läser och diskuterar med gruppen i vanlig ordning. Sen beror det ju på när själva den seminarie uppgiften ska vara klar för då måste jag ju skriva den med... Hmm.. riktigt roligt, INTE!
och inte för att glömma så har jag ju saltenta den 28e också. Den är minst kul av alla eftersom att misslyckas jag där så blir det omtenta. Resten kan jag ju kompletera om det skulle behövas, det går ju inte med tentan. Suck, jag har hunnit gå igenom en sociolog av tre viktiga, sen tas väl det upp tre till dessutom som kan vara bra att lära sig om.. Så ja en av sex, måste börja ligga i med den biten också. Har tagit alldeles för lång tid med bara den ena. Resten måste gå snabbare, men jag har som bestämt mig för att lära mig extremt mycket om minst två och sen lite ytligt om resten, frågan är bara vilka jag ska välja. men det ordnar nog upp sig det med.



Imorgon ska jag upp till jobbet igen också, börjar klockan sju. SUCK! men jag är ju ganska trött redan nu så jag kanske ska ta och lägga mig så är jag pigg imorgon. Då blir det för hoppningsvis inga problem att stiga upp. Får dock se om jag hinner i tid till föreläsningen som är imorgon.. Hade behövt gå på den eftersom att det är en sammanställning av de tre sociologer som vi inriktar oss på.men men annars får jag bita ihop och läsa ännu mer bara för att jag ska ha någon chans på tentan...

Vad mer ska man göra då? Jag vet faktiskt inte, känns inte som att jag hinner planera något direkt eftersom att jag måste fixa plugget. Men till helgen blir det ledig helg i alla fall. fredagen är helt planerad. Då blir det after work med jobbet på båten. har ju också kommit fram till att om det är tråkigt kan jag ju alltid smita upp till allstar. YES! nej men det ska nog bli kul, vad ska jag ha på mig tro? hmm.. sen på lördag är väl inte alldeles för mycket planerat tar den dagen som den kommer och är jag inte alldeles för bakis på söndag eftermiddag ska jag nog ta och läsa lite mer i min "röda bok" :D

jag funderar på om jag ska färga håret mörkare igen också, eller jag vet inte tycker som om färgen jag har nu också men jag avskyr verkligen utväxten. Tycker jag ser gråhårig ut..:P men jag vet inte, kanske ska försöka hålla mig till att låta min egen färg växa ut igen. Det skulle ju i och för sig mitt hår må bra av.. Får se hur jag löser det..




Du är för söt!

Satt och blippade runt en massa bloggar och spanar på min systers där hon har skrivit om mig. Du är som söt du, och jag håller med dig. Det är alldeles för långt mellan oss och vi träffas alldeles för sällan, men jag älskar dig så otroligt mycket och jag hoppas att du vet om det. Jag finns här för dig, hur långt bort jag än är så finns jag alltid där. Du kan alltid ringa om du vill, skriva ett brev om du så vill. Jag svarar, jag hör av mig.
Du är underbar



Jag älskar dig

The best thing about tonight....

jag älskar mina produkter
Jag vill ha ännu mer!!!
nej nu får jag ge mig

Varför kan jag inte konsentrera mig, eller jo det vet jag ju. Men jag önskar jag kunde. Har så mycket att göra. Ska jobba imorgon nu också, 7-15.. Men då får jag vara ledig den 15e och det är bra eftersom att jag har seminarium den dagen. Annars vore det ju jobbigt.
Men fasiken. Jag kan verkligen inte komma mig för att skriva en uppsats eller vad jag nu ska kalla det för om seminariet vi hade, jag borde göre det så fort som möjligt. Känner mig lite stressad över det just för att jag inte kommer igång med den. Hujja..

Jag har istället suttit och läst om Durkheim ikväll, och funderat över andra tunga ting. Önskar jag hade mindre att tänka på, då kanske allt och jag menar allt skulle kunna kännas lite lättare. Men så är inte fallet idag. Idag är  en tung dag med mycket att göra.

Men imorgon kanske det känns bättre, vi ska nog mest troligt vara hos carro i min klass och dricka lite gott och spela lite spel. Känns som nånting det i alla fall. det var jätte kul förra helgen när alla var här hos mig. Vi bowlade först och tro det eller ej men jag kom på tredje plats av fem! Det är HELT otroligt för att vara jag! men i alla fall det var en jätte kul kväll, även om jag inte tog mig längre än utanför STUK...




Dress me, im your mannequin..

varför är man aldrig nöjd?
Men som sagt, otroligt roande..:D


bara jag? ;)


kexet som samlar familjen.......



gullig video men den här på deras hemsida... hmmm




seriöst? Det är ju lite skumt, går det inte att översätta på något annat vis? Jaja  jag misstolkar det då!


How did we get here?

Organizations are gendered; that much we know. When we started researching and writing together on organizations in the late 1970s our primary interest was gender relations in organizations. We first began to assemble information on the gender division of labour, the gender division of authority and, to a lesser extent, sexuality in and around organizations. At the time we drew on almost whatever sourceswe could find. In familiarzing ourselves with what had and had not been studied, we gradually became aware of the inadequacies in much literature of the the time. These can be bla bla bla bla bla bla bla

Så börjar min underbara bok, suck



inte den på bilden dock , den är nästan roligare att läsa...:P

My nerves will be the death of me, I KNOW!

jag är riktigt uttråkad. Har försökt med att skriva en sammanfattning av seminariet som vi ska skicka in men jag tar mig ingenstanns på den, det är kört, står helt still.. men jag försöker.. Bestämde mig för att läsa boken till föreläsningen imorgon, men den är inte så lite tung att läsa den heller. Gender, sexuality and violence in organizations.... Herregud. Missade föreläsningen sist, och tydligen så tyckte våran föreläsare som dessutom själv är brittisk att boken var svår. Det hjälper ju eller hur. Tror jag dööör! Men ja den är väl ganska logisk den också om man tänker efter. det går ju att disskutera boken vilket som även om man inte läst den. Så det borde nog ordna upp sig, jag kan bara inte citera något och det är ju dåligt.... För det gör resten i klassen! Nej nu ska jag inte vara sån, jag är bara less så nu ska jag fortsätta plåga mig med den underbara boken..!


RSS 2.0