Partey!

Igår var jag ut på cleo med Frida, nyktert tillstånd till och med :p. det var jätte roligt dansade hela natten lång!
Träffade många andra där med, Jenny, Sandra och erica, Kom ihåg Jenny du lovade att vis kulle hitta på något.. ;) haha! Vi är nog lika dåliga båda två på att hör av sig, men det gör inget känns bra att när man väl träffas så känns det inte konstigt även om det var ett tag sen..

Börjar jobba på måndag igen.. Hoppas det går bra, ska bli skönt att komma tillbaka, har varit så rastlös på senaste.. men ryggen känns bra så det ska nog gå jätte bra..:D

Jag bakade morotskaka igår också, den blev underbar! Tog med och bjöd Frida när hon bjöd mig på middag kyckling och ris, det var hur gott som helst!!!

Förlåt!

Jag är så himla dålig på att blogga, men jag lovar att jag ska bli bättre. Har en hel del jag kan berätta om men jag kommer mig aldrig för att göra de. Men jag lovar att jag ska ta och göra ett samlinginlägg, där jag tar upp allt som har hänt, allt jag inte skrivt om ännu.

Framförallt för din skull Emilia, jag vet att jag lovat att blogga oftare om allt som händer så att du ska få läsa om allt..:D puss gumman saknar dig!

The Hills!

Gud vad jag älskar den serien! Kan man bli mer besatt av något på TV?
Jag kan bara inte sluta se på det!
Jag är själv så intresserad i allt vad mode har att göra med och det känns alltid så roligt att se vad de har för kläder, väskor och skor. jag kan bara inte sluta, det är också så himla roligt att se hur engagerade de faktiskt är även om jag tycker att de får saker och ting alldeles för lätt ibland, och alla dessa små problem de har. Men det är så idag! Kan man säga annat?

Hur som helst har jag funderat på att kolla upp några kurser som jag kanske någon gång skulle kunna tänka mig att gå, skulle vara roligt med något inom make up eller hudvård över huvud taget. Jag tycker att det är så himla roligt. Önskar så att jag skulle kunna få sminka folk och bara allmänt fixa till dem inför det de nu ska göra. Det är ju så himla roligt,  älskar att experimentera med ögonskuggor och ögonfransar och allt sånt!

Och förresten, nu har man gått och lyckats bli sjukskriven också.. Har lyckats skada mig i ryggen och så har jag fått smärtstillande. Tabletterna är ju hur stora som helst, fattar inte att jag faktiskt ska få i mig dem..

2009 Välkommen!

Ett härligt nyår det hela blev! Kunde inte varit bättre..
Vi började kvällen med Pizza och gott i min lägenhet, de som kom då var Nettan och David, Emilia, Carro, Mathilda, Ida, Hillevi och Vicky. Lägger upp några bilder som jag lyckats ta på folket, men jag lyckades dock inte fånga David han smet iväg hela tiden..

           
     

Hur som helst så var kvällen jätte rolig, senare så kom också Tony och Jonas. Senare när klockan började närma sig nie tie så förflyttade vi oss till Varvet. Där drack vi en hel del till och jag började bli allt mer vinglig och kanske lite osammanhängande, vilket som så träffade jag Annika där borta, en tjej som  jag dansat med och inte träffat på evigheter.. det var verkligen jätte roligt att se henne igen.
Sen så efter det så for vi iväg till Almirs lokalfest på Hertsön, där jag träffade en massa mer folk och blev riktigt osammanhängande. Anton kom dit till tolvslaget och jag blev verkligen jätte glad även fastän jag inte hade någon aning om vad klockan var och det tog ett tag för mig att koppla att det var tolvslaget.

Jag var verkligen jätte glad över att katterna dessutom klarade av kvällen och de var uppe och hälsade på alla, tom Tjockis och Alice var uppe och sprang. De som i vanliga fall alltid springer och gömmer sig baki soffan..
     


RSS 2.0