som vanligt

så kan jag inte låta bli att lägga in en video!
Christina Aguileras nya video, not myself tonight!
Tycker det är lite roligt ändå, jag gillar henne. Har som sagt hennes parfym här hemma som jag är småtte besatt utav. Men ja, vad ska man egentligen säga om den här videon. Den är speciell, trodde väl kanske inte riktigt att hon skulle ge sig in på den här linjen men nu har även hon gjort det. Vad kunde man vänta sig.



inte någon särksild speciell låt heller, den är som bara om och om igen, hon är inte sig själv ikväll. okejj jaja då vet vi. men som sagt. det är christina aguilera och jag tycker om henne... men jaa.. lite små vibbar får man väl från när hon gjorde videon dirty tycker jag. framförallt mera på slutat på videon. tycker det är lite samma stuk på det hela.. -.- mycket latex för den delen.......

Im bored

Jag har bakat, japp. Jag har bakat..
Vad mer, inte mycket mer. Sminkat mig..
Jag har jätte tråkigt.
Vad ska jag hitta på?
Det är kallt ute så jag har ingen lust att gå ut heller. Känns tråkigt det med. Ska väl om inte annat planera en överraskning. det börjar vara smått dags för det så att det blir klart någon gång. har hållt på hur länge som helst med det nu men det vill sig inte till att gå bra i alla fall. TRIST! Men det ska bli av, om jag så ska måste fixa det någpn annan stanns! Men vänta bara, blir en bra överraskning i alla fall!
Ska lämna in bilen på onsdag på müllers, hur ska jag klara mig utan den? jag har ingen aning. Kommer kännas konstigt utan den. men det måste göras så det är bara så! Min stackars lilla polo, skada sig sådär. men skönt är det i alla fall att det gick så lätt att fixa det.
Nej jag kan ju i alla fall ta min lilla polo och dra iväg till sävast en sväng och hämta lite grejer. ta mig en kaffe med mommo och bara surra. Det är som mysigt och jag gör det som sällan. Så nu ska jag göra det!


ÖPPET HUS!

Nu är jag färdigfixad och uppklädd till tusen! Frågan är bara vart jag lagt mina skor, hmm..
Mary Kay här kommer jag!




Gonatt allihopa!

Nu är jag trött och tänker sova, upp och jobba imorgon!
PUSS


oj

vad sägs om att lära sig det här?




Jag tycker dock att man borde få lite skavsår av det där, det ser ju onekligen obekvämt ut ibland. Kommer ju rent utav på mig själv med att även sitta och tänka att jag hoppas att stången är varm när man gör sånt där. Typ uppvärmd av friktion eller nåt i den stilen. annars är det väl lite lätt obehagligt skulle jag tro.. Men jag menar, är inte det där typ omöjligt? Det ser ju omöjligt ut. och ont ska det väl göra? eller lite? hmm. men jag har alltid varit lite sugen att testa, nån som hänger med och skaffar sig lite skavsår på obehagliga ställen. Skulle väl vara kul..:D haha, nej men det får man väl ändå inte. kanske därför stången inte värms upp i och för sig, så man glider runt lättare, då kanske man slipper skavsåren när den är kall. nej men nu får jag nog ge mig. ska sluta tänka på det! skum jag är.. :D

:O

Jag tänker inte säga någonting om det....



Eller jo, är de inte för små för sånt? Andra kläder hade nog varit bättre, och jag vet inte, nej jag tycker det känns lite hemskt. Men nog är de väl duktiga det finns väl inte så mycket annat att säga om det.. :S

måste lägga in sånt här..



Tycker nog inte att låten är så särskilt bra men jag fastnar lite för videon. Men men..

Godmorgon

Idag fick jag mig lite sovmorgon juh! vad skönt, står nu och lagar lunch för fulla muggar, ska bjuda rasmus på lunch nu under hans lunchrast. jag är så snäll, njee det var i och för sig han som föreslog det, men jag kan ju låtsas som att det var jag.. ;)

sen har jag tvättstuga och så ska jag ta mig en snabbis till sävast. Hämta lite utemöbler till altanen så at vi har. Vi har ju i och för sig ett par stolar men det skulle inte vara helt fel med ett bord också. Hoppas att mommo och vaari är hemma, då kanske de har tid att komma ner med min sängram och toaskåpen. Skulle vara på tiden nu att jag fick dem, var som ett tag sen det var tanken egentligen.

Jaja, nog pratat om det. Vad mer ska man göra, kanske ska ta och jogga ett varv idag också, men jag måste hitta mitt underställ som är spårlöst försvunnet. Har ingen aning om var det har hamnat. Fan...

Hmm.. nej nu ska jag fortsätta röra om i maten och dricka upp mitt te. har som bliiviit smått beroende av te på morgonen, men det är ju så gott!


....

hade riktigt kul på valborgs! Tack alla för en riktigt rolig kväll, det måste vi göra om!
Sov rätt så länge igår, vaknade sent på eftermiddagen och somnade igen efter elva. Inte så pigg som jag brukar vara inte.. Men  skönt känns det idag att jag har fått sova ut en massa!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg och hjälpa streling städa sin lägenhet!



Och ja förresten jag klarade förarbeviset för båt förra veckan! Så snart bär det av ut på sjön! Man måste ju börja kolla lite fina båtar också. Framförallt segelbåtar! Jag och sara är sugen på en maxi77! Men vi få se!

RSS 2.0