Trött

Ååh vilken seg dag idag! Jag är så jäkla trött. Har en liten kaffe paus på jobbet så passar på att skriva ett kort inlägg om hur seg jag varit hela morgonen. MEN! Jag har cyklat varenda dag till jobbet hittills! Känner mig så duktig alltså. Tack min älskling som av mig den i födelsedagspresent till mig! Är hur nöjd som helst med den!

Kommer inte ihåg ifall jag lagt in någon bild på den, om inte annat så blir det två och det gör verkligen inte någonting för jag är så nöjd och glad över den!


Spa!

Idag var jag hos alexanders lillasyster Jennifer och fick en anaiktsbehandling, ögonfrans och ögonbrynsfärgning. Är riktigt nöjd med reslutatet och jag kan absolut tänka mig att göra om det :)


Storkok

Ja nu lagar jag mat i massor, ska bli en massa matlådor. Har gjort någon italiensk kyckling med spenat och soltorkade tomater, en ny typ av korvstroganoff med paprika, basilika och sweet chili. Sen har jag gjort en traditionell ugnstektkorv och potatis till middag. Mums!

Gott gott värre! Gillar att laga nya rätter! Är så jäkla roligt med nya rätter!


Ja..

Igår fyllde jag år

Punkt


Fan fan fan fan faaaan!!

Nästa match måste vinnas! Klarar inte av sånt hör längre, hockeyn känns för mycket i hjärtat!!


...

Var ska man börja?


Lista

Här kommer en lista på saker som du kanske inte visste om mig!

- Jag tycker inte om coca cola eller liknande drycker, och jag har allmänt svårt att dricka kolsyra. Börjar rinna tårar pga kolsyran.. 

- Jag tycker om snus, men snusar inte. Har inget behov av det men jag tycker att det är gott.

- Jag har en hemsk fobi för spindlar och skalbaggar, har svårt att befinna mig i ett rum där jag nyss sett en spindel eller skalbagge. OCH jag kan absolut inte ta död på en själv, får panik!

- Jag vaknar ofta vid nio på morgonen, trots att jag varit uppe väldigt sent. Däremot så känns det alltid tungt att kliva upp på morgonen när man måste som till jobbet..

 - Jag föddes i Luleå uppe i Norrbotten och har sedan flyytat vart tredje år kan man säga... Luleå > piteå > skellefteå > Luleå > Boden > Luleå > Östersund..

- Jag är en allätare, finns nästan inget jag inte tycker om, däremot så kan ag tycka att maten smakar tråkigt, men jag äter den ändå.. 

- Jag kunde inte vissla när jag var yngre, men har lärt mig sisådär med tiden. När jag var yngre så visslade jag på något konstigt sätt med tungan mot tänderna.. 

- Gör jag illa mig så biter jag ihop in i det sista för att jag alltid hoppas och tror att ignorerar jag det så går det över.

- Jag tar heller inte tabletter óm jag absolut inte måste, får jag huvudvärk så dricker jag vatten i mängder. Tar inte alvedon om jag inte har extrem smärta..

- Jag är en tidsoptimist när jag är hemma, men när jag är någon annanstanns så sterssar jag mer.  

- Jag har tandläkar skräck, från en händelse när jag var yngre då tandläkaren bestämde sig för att laga ett påbörjat hål,som jag haft i flera år eftersom att ingen tidigare tyckt att det var något att göra något åt, utan bedövning, gjorde riktigt ont och sedan dess har jag nästan vägrat gå till tandläkaren.
 
- Jag älskar att laga mat, skulle kunna ha det som yrke om det inte var för att det var så stressigt och att det antagligen skulle göra att jag tappade lusten.

 - Jag är praktiskt taget fobisk inför att vara ensam, måste ha någon typ av social interaktion under dagarna, om så bara över skype. Har två katter för att jag inte ska känna mig alldeles för ensam när jag är hemma. Och de är så underbara små sociala varelser/monster!

- Jag fryser nästan aldirg, är nästan jämt överhettad. Köpte min första riktiga vinterjacka i år, men jag måste gå med den öppen nästan jämt. Älskar stickade tröjor men jag döör i dem.. typiskt..

- Jag vill alltid skaffa mig en egen uppfattning ommännsikor även om de har ett dåligt rykte eller så.. Brukar många gånger göra att jag är för snäll och blir uttnyttjad..

- Jag är uppvuxen inom raggarkulturen och är jätte bil intresserad. Kanske till och med motorintresserad. Kan laga en bil på egen hand men har ingen aning om vad olika delar heter, noll koll på namn! MEN en sak som jag verkligen ska äga i mitt liv, gemensamt med min pappa, är en harley. JAG SKA HA!!

- Jag är arbetsnarkoman i viss grad, måste vara sysselsatt..

- Jag har kanske haft max fem finnar i hela mitt liv, vilket många hatar mig för! men däremot så är jag så torr att jag får som skavsår istället.. Tycker det är värre..

- Jag började med ansiktskrämer när jag var ca åtta nio år gammal, för att jag konstant kände mig så torr i ansiktet. Vilket nog var bra i längden.

- Jag har hållt på med draghundar när jag var yngre. Kopplade upp ett tre spann på egen hand efter skolan och motionerade minst 13 hundar per dag. var riktigt hurtig ett tag men som inte längre sitter i...

- Jag har lockigt hår som det ser ut i alla fall.. men det är bara "överhåret" som är lockigt. underhret och luggen är spikrak!





finns säkert mycket mer men det här är vad jag kommer på just nu!


Är det bara jag?

Nu he jg en sån här månad då jag känner mig lite shopping galen, men inte åt mig själv! Jag vill shoppa åt alla andra! Åh vad jag vill köpa den sär tröjan åt Alexander och de där skorna åt Lollo! Jag vill som bara shoppa och shoppa. Möjligtvis att jag vill köpa möbler till lägenheten också men det är mer för att jag känner att det behövs inte för att jag vill just nu..

Jag är nog duktig på sånt ändå, handla till andra. Ger ju alltid bort saker jag själv tycker om. Men men så länge jag inte mår dåligt över det eller hur :)


RSS 2.0