tillökning!

Lillebror Jesper vilket litet snuttegull!


Gullunge!

Så söt du är Lollo. jag är en latmask på bloggen jag vet, men jag har som ingen ork att skriva om allt just som det är. Jag har så mycket på gång med skolan och jobbet och allt annat. Så jag fokuserar mest på det.
Kan väl kanske ta och skriva lite i alla fall nu när jag ändå gör det. :D har varit sjuk nu i en vecka så jag har missat en del, såsom ett seminarium vilket inte är bra. Käänns jobbigt det men jag har ju en chans att göra rätt. Det vill säga skriva en analys på fyra sidor. Det går frammåt men segt men det funkar. Har också fått lov att jobba en hel del. Inte haft mycket till lugna stunder.
men men tack så mycket gullegumman jag älsskar dig! PUSS!!!


Nu är jag trött på att inte se din blogg uppdaterade!

 

Lollo här! eftersom att min syster är så seg på att uppdatera sin blogg tänkte jag skriva lite åt henne! :-) Vi får se vad hon tycker om de för hon har ingenaning om att jag gör det, men jaja. tänkte bara skriva lite om min syster.

Min syster är en sån person som inte tar skit från någon och som är en kvinna som står stadigt på sina egna ben, hon är även en sån som är väldigt bestämd, alltså diskuterar man så har hon rätt även om det kanske inte är så ibland ;-) Och när hon väl har bestämt sig för något så ska de hända! Jag älskar min syster och hon är en stor förebild för mig, hon och jag har varit med om mycket i våra liv men vi har i alla fall haft varandra och de är de ända som betyder något för mig.. att jag alltid kommer ha min syster, min syster den bästa mest omtänkasamma människa jag känner och älskar.


RSS 2.0