I skellhell!

Sitter med Lollo och filip i filips lägenhet och diggar. De fick mig att testa spela alien vs predator mot andra och det gick skit till en början när jag spelade marine, men sen när jag testade alien då jäklar! Då var det förstklassigt ska ni då veta! HAHA! in your face!

Lollo har världens bacillskräck, började hojta åt filip att akta på sina fötter för att bacillerna riskerade att hoppa över på hennes banan! Han hade fötterna en halvmeter ifrån, HAHA!

Sitter och är jätte sugen på butterbullorna som jag köpte idag, tog med dem hem  till jimmy för att bjuda honom men nej han vill e inte ha, så då la han dem i kylen till sen. Jag skulle ha tagit med dem, för nu sitter jag här, utan butterbulle och suktar, ja rent längtar efter den lilla saken! Den läskar så underbart, bara det att när jag sen kommer dit kommer jag inte att vara sugen på den mer..:P

jaja nu ska jag sluta prata strunt, kommer inte på något vettigt att skriva just nu, är sjukt trött! skulle kunna somna om jag bara la mig ner och blundade. meeeeen det ska jag inte göra..:D


Nu bär det av!

Till skellhell!
Ring så fikar vi!
PUSS!


Godmorgon!

Nu har jag bytt gardiner och torkat en massa! har lite mer att fixa och sen bär det av till jobbet!
Kanske ska fundera på lunch också, kan vara en bra idé..

Men men, first thing first, HOPPA IN I DUSCHEN! Mitt hår skiker "ge mig en hårinpackningskur nu!"


FRUSSEN!



Så jag stal en tjocktröjja! :D MYYYYYYS!


Dagens schema

  • Klev upp redan vid halv sex i morse då vaari kom och väckte mig, startade med en morgon kopp kaffe och tre mackor! Funkade bra det!
  • IVÄG! Åkte med mommo och vaari i deras nya volvo iväg till Norriån för att hjälpa till att vara barnvakt åt emmelie, william och christoffer och hundarna.
  • I det inkluderas leka med barnen tills jag är trött, motionera Tina lite då och då, rättare sagt rasta henne. Men jag kan inte låta bli att jogga med henne när jag ändå är i farten. Draghundar har den effekten på mig tror jag, att när jag går ut med dem så tänker jag motionera inte rasta. Men de mår ju hur sominte dåligt av det och jag antar att det är det viktiga. Valpen klarar ju sig själv så den blir det mest bara bus med.
  • vad ska man annars hinna med under dagen, uuppehålla barnen medans mommo gör lunch kanske, haha. lättare sagt en gjort dock!
  • MEN NU ska det nog få bli en till kopp kaffe, klockan är ju trots allt snart halv nio! Jag tror jag har börjat dricka lite väl mycket kaffe, klarar mig nästan inte utan det!

Nu ger jag mig med punkterna dessutom, har dem mest för att jag själv stör mig på dem, men men. Sen ikväll när jag nu lyckats ta mig hem så ska jag ta och försöka få igång min egen dator igen, eller den startar ju men inte min användare. Den startar bara en provisorisk användare. Ska försöka få igång den så att Lollo kan få sitt skolarbete som hon sparade på den. Inte bra inte bra. Hoppas den startar för hennes skull..


Deklarationen avklarad!




Nu så! Det blir riktigt skoj när jag får tillbaka av skatten! Låt säga att jag grät inte direkt när jag fick papprerna!
Har suttit idag och spanat på utlandsresor, är så otroligt sugen på att resa någonstanns under min semester! och jag ska nog ta och göra det dessutom, så sällan man kan och har tid till det så jag ska nog ta tillfället när jag har det. Frågan är bara vart man ska.. hmmm....
Finns många alternativ i alla fall!

Vad har jag gjort annars idag då, började med frukost och att skjutsa eekis till jobbet, sen så en kaffe och lite choklad mmmmMMMMmmm.
Såg sen en liten film, 17again gick på canal+ så jag tänkte jag kunde se den. har också hunnit med att sitta i solen i nån timme på balkongen våran, helt underbart skönt är det när den äntligen kommit fram, och 15+ är ju inget jag klagar över när den skiner så här i april!
Så underbart skönt alltså!

Sen har jag surrat med Sara i telefon planerat att plugga imorgon på kulturenshus, innan jag ska på mötet och sen iväg till jobbet och slita igen, har ju varit hemma sjuk nu sen i söndags, men nu är man då på topp igen! eller ja nästan i alla fall. Lite snorig är jag väl men det ordnar sig!


småprat!

nej nu vill jag ha sommar! är så less på snö och slask nu!
Vurpade tre ggr påväg till jobbet för att det var så snorhalt ute idag! SUCK! Så nu har jag smått ont i rumpan.. men men, antar att det nästan är värt det. Men halt var det, jobbigt att köra bil där vid halv sju på morgonen, Usch!

For en snabb sväng på hm efter jobbet idag, köpte nya underkläder och en mysig halsdduk, blir fint med den till mina tunnare jackor, som jag nu kommer att kunna börja använda, den passar nämligen alla färgerna jag har eftersom att den är vit. Det blir ju osm lite jobbigt med den rosa till min gröna jacka.
har också införskaffat hela tre nya väskor. Sånna här små söta saker i olika färger så att jag kan byta efter humör, kändes riktigt kul att kunna göra det. Perfekta sommarväskor för den delen.
ÅÅH Kan det inte bli sommar nuuuu! De spelar sommarmusik på radion hela dagarna på jobbet, man blir så taggad så att när man väl går ut genom dörren och ser all slask blir man nästan ledsen. Men det är ju påväg och det är huvudsaken!!




RSS 2.0