Dagens

Dagens humör: Faktiskt inte bakis...
Dagens borde: städa lägenheten
Dagens frisyr: fläta
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: morgonrock
Dagens planer: åka och simma
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: Sällskap
Dagens fundering/tanke: kanske ska klippa klorna på katterna.. 
Dagens person: Lollo!
Dagens roliga: Pandoras hyss
Dagens beroende: kaffe och mackor
Dagens låtar: ALLA CLASSISKA DISNEY LÅTAR!

Ensamt

Ja ni, ensam i lägenheten... Undrar vad jag ska hitta på, ska nog fara och simma en sväng idag också. Har faktiskt blivit riktigt duktig på att hålla igång nu, har hunnit med att simma 4 ggr den här veckan och jag känner mig så pigg och glad av den anledningen. Men jag vet inte hur bra det är för förlängingarna.. Men det ordnar sig lossnar dem så ordnar jag nya..
Lollo har varit och hälsat på i veckan, hon har haft sportlov och har gett mig sällskap. Det behövde jag nog verkligen..
Känner inte riktigt för att skriva så mkt just nu men jag lovar att uppdatera mig så fort jag känner för det..

puss

Dagens!

Dagens humör: Tillräckligt okej
Dagens borde: städa lägenheten
Dagens frisyr: morgonfrisyr
Dagens smink: gårdagens.. :P
Dagens klädsel: träningskläder
Dagens planer: två möten och barnvakt
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: Närhet
Dagens fundering/tanke: Vad ska hända med mig?
Dagens person: Christoffer!
Dagens roliga: spralliga stofflet!
Dagens beroende: kaffe
Dagens låt: The Lonely Island - Jizz in my pants

hhaha

måste bara lägga upp en bild på min underbara morgonfrisyr! fast den är ju ändå inte så farlig där brukar vara värre!


1 mars 2009

Nu ska jag ta och ta itu med allt som händer här, eller i alla fall vissa saker. Till att börja med ska jag inse att min pappa och låtsasmamma Lisa ska skilja sig.. Jag vet inte hur jag ska reagera mot det hela. Värst av allt var nog att Lisa skrev det till mig på facebook, jag visste inte hur jag skulle reagera. jag vet fortfarande inte hur jag ska reagera.
Men det ordnar sig nog, Lisa har skaffat sig en lägenhet i sävast och de ska ha barnen varannan vecka, glad är jag att de faktiskt har löst det på det viset, jag tror även att pappa tänker att han inte ska göra samma misstag som han gjorde med mig och lollo - lämna över vårdnaden till våran mamma och bara ha oss varannan helg. Men jag är glad över att han skärpt till sig vad gäller emmelie, william och christoffer.
Pappa var på besök här för ett tag sen och pratade lite allmänt om allting, det känns så konstigt att höra allt sånt. 9år verkar inte betyda något för någon av dem.
Men det är inte min sak att avgöra det är bara så konstigt eftersom att jag aldrig har sett det på det viset, jag har aldrig fattat att det var dåligt mellan dem. Lisa har som alltid sagt att allting varit finemang, och sen så säger hon att hon vill skiljas.
Men men, jag måste bara inse att allt är som det är.

Had fest här i lägenheten i fredags, det var jätte roligt. Tyvärr så tog jag mig inte härifrån på kvällen satt och tillbad porslinsguden halva kvällen.. Men som tur var hade de flesta redan farit, så de slapp vara oroliga för mig. Men ´det vette tusan hur jag kunde bli så påverkad. Jag drack inte så mycket, men inget att göra någonting åt..

jobbar i eftermiddag också, så jag ska fortsätta att städa lägenheten sen i fredags, allting höll! underbart! Men tills vidare!


Puss

RSS 2.0