fint


-<3-

'Cause they'd fill the open air
And leave teardrops everywhere
You'd think me rude
But I would just stand and stare



snart till jobbet..


morr

Jag vet inte vad det är medmig numera, är hur pigg som helst på nätterna. Får rent tvinga mig själv att somna, inte bra alls. Är så tungt när jag nu jobbar förmiddag, det är bättre om jag jobbar förmiddag när jag får för mig sånt.

Imorgon ska jag i alla fall först och främst jobba ett extra pass, sen bär det av till skellhell, det var ett tag sen nu så dt börjar väl vilket son vara dags. Ska bli roligt i alla fall. FÅr se vad jag hinner med, har ju redan en del planerat.
OCH IDA! Jag lyckas inte nå dig på mobilen. Men jag ger inte upp. Om jag så ska komma och knacka påfönstrena.. :) Jaja, du kanske jobbar du med om inte annat.

Nej jag har inte så mycket mer att skriva. Har jobbat och fikat idag. :)

...

aah, hemma från jobbet. Inte någon särskilt krävande dag idag inte.
Nu blir det att sitta och vänta tills lollo och hanna kommer till luleå så ska jag åka och plocka upp dem, det blir trevligt!
Undrar om jag får tillbaka några av mina kläder.. ;)

Nej

Nu har jag nog roat mig tillräcklligt med youtube för idag. Ska väl ta och lägga mig och sova istället, ska ju ändå upp och jobba klockan sju imorgon så det är nog bäst som så. Men jag är som vanligt pigg..
Skulle egentligen kliva upp tidigt imorse för att jag skulle vara trött ikväll, men så blev det ju inte. Så nu är de som det är, får ta och läggamig och läsa båt teori om inte annat, då gör jag ju i alla fall något vettigt..



Jajja, godnatt!


hahahaa











frida..


måste




tittar på




Jag har..

TRÅKIGT!



Ger upp med boken för ett tag..
Sitter och kollar runt på internet istället tror jag, annars går jag bara och äter igen och gör jag det så finns det snart ingen mat kvar.. Jag är inte ens hungig bara allmänt sugen.. Kankse ska ta en glass ändå.. Jaa..
Vad ska jag göra???!!!

Kan sopa framsidan.. ja, det behövs nog..


ÅHNEJ!



MUNSÅR! Tur jag alltid är förberedd med salva, Not really..
Fan, får alltid det när jag är sjuk, hellsicke..

nu har jag suttit hemma sen i söndags, SÖNDAGS! Vet ni hör slött det känns, jag hatar att bara vara hemma och inte göra något, dvs annat än att städa.. Första dagarna var jag bara allmänt seg och hade feber så då orkade jag verkligen inte, men febern gick över och jag har som bara varit allmänt förkyld.
SOCIALT NERVVRAK kan jag ju säga att jag är, satt till och med inne hos eekis, tom och jangen när de lanade för att jag hade så tråkigt. Satt där och läste en bok i soffan. Interview with the vampire, har bara läst den några gånger men blir som inte less den ändå. det är en klassiker, bara så att alla vet det..

Fast jag undrar om munsåret beror på att jag varit sjuk eller bara rent allmänt på att jag känner mig stressad och arg. Kan ju vara det också. Men men hur som så har jag fått det och det ska bort!

I helgen så kommer Lollo och Hanna och hälsar på oss, längtar!

  

Det var som ett tag sen jag träffade Lollo, eller det  känns i alla fall så. Hatar att bo med ett sådant avstånd.. Gå klart skolan nu Lollo så att du kan flytta hit och nej du ska inte följa dina drömmar och göra som de säger.. Du ska BARA vara med mig.. fast det vill jag ju inte heller. Men en kort stund i alla fall vore ju kul.

Förjävligt att det är som det är...




Ja men...

.. så här är ju jag också just nu när jag är sjuk..



inte lätt inte..:p

RSS 2.0