lollo och jag dog!



SJukt! Herregud! hohojaja!!!!

Project Zero -Crimson butterfly-

Det här är spelet som jag och Lollo alltid brukar nöte, eller jaa, jag spelar och hon tittar på. Men vi brukar i alla fall sitta och skrika som två stuckna grisar. Det är skiiithemskt det här spelet!



jag sitter och kastar iväg kontrollen varje gång jag ska spela det här och Lollo sitter bredvid och viftar med sina armar som om hon vill sudda bort bilden från skärmen. Ni borde testa det någon gång.

USCH! MEN KUUL!!

HAHA!

Läste emilias blogg och blev tvungen att länka jag med, ska få lillingen att göra så jag med!




Tips från pappa!



HAHAHA!!!

God morgon

Nu sitter jag i Norriån hos Anna och Pappa med alla barnen runt ikring mig. Eller jaa, Christoffer har sprungit iväg till pappa, men både emmelie och william hänger över mig och datorn och frågar miljoner gånger vad jag gör. Dom är som söta.

Lollo och hennes pojkvän filip ligger och sover fortfarande, fast Lollo klev just upp. De små asen, jag sov i soffan först och de på en madrass, sen började de gnälla över att den var för tunn. Då var jag så snäll och överlät den större soffan till dem och la mig själv i den lilla så jag låg som en ostkrok. Efter ett tag så tyckte Lollo att det var för trångt så hon la sig på madrassen nedanför filip som fortfartande låg i soffan för att sova.
OCH på Morgonen när jag vaknar så är den större soffan tom!!! JAg hade ju kunnat lega där istället och sluppit krampen i nacken. SUCK! Men de var som söta ändå så jag kan inte ens låtsas vara bitter på dem.


Över.

Det fanns för oss alla ett rum i ditt hjärta,
för alla utav oss du gjorde ditt allt.
Du deltog med oss i vår glädje och smärta
Tack farmor, tack för allt

Det blev alldeles för tidigt, vi var inte beredd.

Men begravningen var jätte fin och vi kommer att sakna dig.

- Britt -




SUCK!

Behöver jag säga nåt annat än suck? Jag vet inte, men jag ifrågasätter hur man kan uttrycka sig. Nu är det ju bara så här, igen. Jag orkar verkligen inte, vill inte tänka på allt. Vill bara tänka på mig själv, men ni vet hur jag är. jag kan inte, inte så mycket som jag önskar eller borde.

Jag kanske tänker för mycket på det? är det så, jag kanske borde strunta i allt? Bara hänga med och allmänt i´nte bry mig? Nej tror inte det skulle  hjälpa heller. Jag tar det som det kommer som vanligt. Det är vad jag är van att göra.

Har jobbat idag i alla fall, idag och till på fredag, hoppas det ska gå bra. På fredag ska jag på afterwork med jobbet. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till det heller, vet inte om jag längtar. Ser fram emot det lite gran gör jag väl, att göra något kul, för jag hoppas att det blir kul. Men man vet ju aldrig. Jag ska väl inte ha för höga förhoppningar om det hela.

Vi började disskutera situationen i Afrika idag på jobbet. Att det kan ha gått så otroligt långt och hur I-länderna kan blunda för det som händer. Som en av mina arbetskompisar sa,  det stämmer verkligen, Afrika håller på att utrotas. Alla smittas en efter en och de vet inte vad de ska göra åt sakne, barn blir föräldralösa och bär på smittor själva. de lämnas ute på gatorna för att dö. Eller lämnas och lämnas, det finns ju ingen som kan hjälpa. För de har inte mat eller vatten nog för det. Och vi klagar här i sverige på att vattnet smakar lite konstigt ibland. Jag vill inte ens tänka på det heller. Usch, klarar inte av sånt där. Jag vill så gärna hjälpa till men väljer även själv att blunda till slut, och jag skäms för det.

Nog prat om Afrika nu. Men det var ett intressant samtal.

Vad har jag för planer imorgon då? Jo jag ska först och främst handla tomater och kattsand, överlever inte utan tomater. Sen ska jag hem och städa, eller rättare sagt rensa! Ska kasta en massa saker som jag inte behöver. Har så mycket skräp som jag samlar på. Så himla onödigt, det tar ändå bara plats. Måste köpa en ny mopp, just ja, det hade jag glömt.
Vad sak man till och göra annars under dagen, det är torsdag, just ja det är ju hockey! Så det kanske man ska lyssna på och fara på helex och träna lite grann, det kan ju vara en bra ide. Jag har faktiskt varit riktigt duktig och tränat en hel del nu. Känner mig mycket piggare och orkar ännu mer. Det var verkligen på tiden att jag började. Och jag tänker heller inte sluta, snart kommer ju snön så då utökar möjligheterna till träning, åteminstone vad jag tycker. Det ska bli skönt att komma ut lite grann och åka lite skidor.

jaja, nu ger jag mig faktiskt, har skrivit nog med strunt för idag. ska gå och lägga mig så att jag inte är så seg imorgon på jobbet!


kvällsprat

Fick helt plötsligt en känsla av lugn och inspiration idag, så jag satte mig ner och skissade på Fridas tavla. Det kändes jätte bra och jag har försökt ett antal gånger med den där tavlan men aldrig blivit nöjd, suddat målat över tagit bort och hatat kan man nog säga, men inte idag. Det gick så bra, behövde nästan inte ens skissa någonting utan jag bara tog min svarta färg och mina penslar och målade. Blev rätt så lyckat, som sagt lite småsaker som jämt behöver fixas men jag är nöjd.
Ska återkomma med bilder på den.

Så just nu sitter jag bara här, har lyssnat på hockeyn och är alldeles uppe i varv. Vi vann, 4-3. UNDERBART!
Tycker vi har varit så mycket fram och tillbaka hela tiden så jag var lite orolig över mötet med djurgården och när de gjorde första målet så knep magen ihop sig lite grann, men vi klarade det!

Nu ska jag ta och sova lite grann så jag orkar med imorgon, ska köra ner till skellefteå en snabbsväng. Ska hämta lite grejer och sånt.
Och Isak ska följa med så han får träffa mamma, mats och majlis.

Hon är som söt



Varför kan man själv inte vara så duktig?!

Hon är som söt



Varför kan man själv inte vara så duktig?!

den hade man glömt


den hade man glömt


Till dig Britt


Kommer att sakna dig så otroligt farmor.
Jag han inte säga allt jag ville säga.

Att allt kan ta slut så snabbt.


...

Ska det verkligen behöva vara så här, det undrar jag verkligen.
Jaja, jag har en framtidsplanering som jag tänker följa, dock delar sig den vägen i två delar men vi får väl se vilken väg jag tar, det beror helt på vad som händer. Men jag har två alternativ som kommer påverkas starkt av en liten händelse. En händelse jag vet kommer komma, sen så ser jag därefter. Känns bättre att tänka så och ta det då för just nu så funkar ändå ingenting.

RSS 2.0