Smiling next to oprah and the queen!

Intresting helg! :D nej inte alls faktiskt en ganska vanlig helg har det varit bortsett från att jag varit i skellhell. har bott hos Ida från torsdag till söndagen, tack så mycket ska du ha! jag har haft riktigt roligt! Igår hoppade jag dessutom in i bilen och körde ner till jörn och bakade bröd i bagarstugan. Riktigt roligt, nostalgi till och med!
Hur som, det var trästocksfestival i helgen, jag åkte ner för att jag tänkte vara där. Slutade med att jag var på området endast på lördagen. men roligt hade jag då i alla fall!
På  torsdagen var jag och kollade på bennyz, ett band från jörn! :) Var och spanade in Saga när hon sjöng på scenen och det verkligen bara strålade om henne! Det är så roligt att se henne trivas så bra där uppe, hon passar  otroligtbra för scenen! De var i alla fall jätte duktiga allihopa!
På fredagen så var jag med Ida, hemma hos henne. Det kom dit en massa folk, framförallt en massa underbara jörsare som jag inte sett på länge så det var jätte roligt att träffa er alla igen! saknar alla! Vi var i alla fall hos Ida först och surrade och stojjade, sedan så for vi ut på station... JA station, hur hamnade vi där? Sista stället jag trodde vi skulle gå på men det var riktigt roligt  där med. Vi dansade och socialiserade heeela kvällen! Gör jag helt klart om igen! Nu får ni ju dessutom snart allstar till skellhell så då finns det ju ett uteställe jag känner igen.. ;) haha nej men det är kul att åka ner dit!
lördagen, den stora dagen då jag faaktiskt tog mig till trästocks campingen! Haha, plockade upp oet på vägen dit eftersom att han precis kom in till skellefteå när jag skulle dit. Satan att de har börjat ta betalt för att man vill gå in! JAg var ju bara där under kvällen och fick ändå betala 150 kronor! Jag är förresten skyldig dig pengar Ida nu när jag tänker på det! Men i alla fall, 150 krononr för att gå in, hujja ajja jag hade ju kul i alla fall så det äär väl huvudsaken. Träffade en lycklig jeppe vid ingången, längre in mötte jag en ännu lyckligare stenlund! Så kul att se dig igen också! Haha men du var ju redig den här kvällen vad var det? ;)
Jag satt där ett tag och surrade med en massa folk och skulle sen hjälpa oet att hitta resten av luleborna. Vi vandrar iväg och går långt åt hellsicke! varför så långt bort? men i alla fall, vi hitta dem efter många om och men, då hade vi dessutom lyckats gå förbi dem också.. hmm.. satt där ett tag och socialiserade, när jag bestämde mig för att hämta resten av mitt dricka som var kvar hos skellefteborna. Får Kim att följa med mig så jag slipper gå själv. På väg dit så hoppar en kille på oss, jag minns inte alls vad han började med att säga men det jag vill få sagt med det hela är att efter ett tag så inser vi att vi har gemensamma bekanta i Piteå, från KOLER! trodde inte att någon visste vart det låg men jo. Vi kände folk gemensamt därifrån. herregud, jag måste nog flytta någonstanns där det är lite större. Det händer mig alltid. Jag måste nog sluta vara så social. Eller så är det bara så att alla känner alla här uppe i norr. Vi är alla sociala nervrak och lär känna folk hit och dit sen så har man en umgängeskrets som sträcker sig genom halva sverige.. hmm.. kanske ganska bra ändå.
Nej nu orkar jag inte mer. Hade egentligen tänkt skriva lite utförligare och lägga till lite bilder, men jag hittar inte sladden till telefonen så det får vara.. det får bli nån annan gång eller så aldrig..:P


try to find a window and get the hell out of here!

jag är täppt i näsan, jag hatar det. Jag är hellre ordentligt sjuk än bara snorig. Har ont i huvudet och bihålorna, jag hatar det här.. Men jag ska tänka posetivt! Semester på måndag, och då bär det av ut i skärgården. Ska bli skönt och då kan jag kanske lyckas få lite färg också, jag är ju fortfarande blekare än blekast trots att jag försöker.. men det tycks inte hjälpa..
Jaja strunt samma nu ska jag tycka synd om mig själv ett tag till och sen sova!



i would be the allstar

Slänger in en härlig låt nu också, var som ett tag sen jag gjorde det ( som var seriös)



You just might get it

I morse så kom mommo och vaari förbi på besök och vaari fortsatte med att måla och slipa väggarna i köket, på måndag kommer han och tapetserar och jag har hämtat ut klistret till tapeterna idag. ÅÅÅH! vad jag längtar till och se resultatet, det ska bli sååå fiiint!



Har sprungit runt med hanna idag också, vi har varit på ofog. Nej men vi har varit på stan en sväng och jag köpte två nya par shorts till. Har ett par svarta men jag köpte vita och blå med. Ikväll blir det bio! Ska och se eclipse! Jag vet jag är en tönt men jag kan inte låta bli! Är riktigt taggad till att se den!

Nu känner jag att jag dessutom börjar bli helt slut, har alldeles för mycket att göra den här veckan, men jag har då hunnit med i stort sett allt men inte allt tragiskt nog.. Ajja jag får ta itu med det när tid kommer. Mycket som inte varit planerat som dykt upp också.

Och jag jobbar bara i helgen sen har jag semester! Ska bli riktigt skönt att bara kunna göra precis vad jag vill vart jag vill, att bara kunna åka iväg när som helst utan att måsta planera det till punkt och pricka! Jag behöver verkligen min semester.

Kan heller itne sluta tänka på att jag ska börja plugga igen, har bestämt mig för att jobba och plugga samtidigt. Jag har ju ändå ganska mycket ledig tid så det borde funka. Måste ju ändå börja skärpa till sig så att man får sig en utbildning också, inte bara festa och ha kul. Nog för att det är jätte kul men jag måste skärpa mig. Så då börjar jag plugga. Det är så skönt att jag faktiskt ser fram emot det, att jag inte känner mig så spyless på att plugga längre. Kommer ihåg när man gick ut trean, ville inte alls plugga. Var så jäjla less på skolan men ville ändå göra något då fick jag ju jobb som vikarie som senare blev fast anställning. Det var himla underbart och jag uppskattar det. Jag är också så glad att jag själv känner att jag orkar med både och, jag vet ju också att det går att passa ihopskolan och jobbet bara jag är i tid med att anmäla allt som kan tänkas vara viktigt, så att det inte blir i sista minuten så att säga. Men men skit samma, ska bli riktigt roligt!


Who can say!

ÅÅÅH så roligt!!!!



Nu är jag taggad som tusan, jag ska börja plugga igen! Det här ser jag fram emot som tusan!
Tack Frida för att du fick mig att söka trots allt, känner att det här lyfte mitt humör till tusen och det känns faktiskt som att det kommer att hända något, jag har varit så less på senaste och känt att jag behöver lite omväxling och något annat att tänka på. NU HAR JAG DET! UNDERBART, aldrig varit så här taggad på att börja plugga men nu är jag då det.

Nedräkning!!!

14 DAGAR KVAR

Nu är det bara två veckor kvar till min semester!!! ÅÅÅH vad jag längtar!!!



eni bild från kvällen med mikaela, vi åt tacos och drack vin och hade allmänt skoj!

Kväll

Nu blir det en lugn kväll med en bok, det var länge sen!


Duktigt Helena :)

Nu har jag städat som en tok idag, men jag har bara hunnit med köket, hallen och toan. vardagsrummet är kvar men det tar sig i alla fall. Vaari var hit idag och slipade väggarna i köket, så det blev smått dammigt överallt, men nu ser det bättre ut. Ska kliva upp lite tidigare imorgon och måla tre centimeter innan tapetsering och grejer, även slipa det sista. Lovade att jag skulle ta itu med det åt honom. Får väl ta och hinna med vardagsrummet på förmiddagen också. Men det ordnar sig. Ska montera ner hyllan så att vi kan få plats med akvariet som ska stå där, JA! ett akvarium! Men det blir nog mysigt tror jag..:D
Jaja nu ska jag ta och fortsätta med det sista så ska jag sen iväg till frida och hoppas att det inte kommer några jobbsamtal....


RSS 2.0