soligt och varmt

Det är så himla fint väder idag så då ska jag celebrera det med en jeansjacka, det är inte slut med den ännu vänner! :D



håller på med storstädande idag, som man kan se lite gran på bilden så står det en massa soper vid dörren som ska UT! Jag har precis kastat allt det, men jag känner på mig att jag kunde ha städat klart vardagsrummet innan jag gick med dem, ajja får bli en till vända i trapporna då!

Jag har inte skrivit på länge men jag har bara inte vetat eller orkat skriva, tråkigt jag vet men jag har sånna perioder ibland och så får det vara. Gillar inte riktigt att sitta och skriva ut allt jag tycker och känner i bloggen, det känns  så konstigt tycker jag. Jag är mer för den verbala biten, att verkligen får prata med någon. Det lägger jag stor vikt på. Att uttrycka mig ordentligt. Att bara skriva saker och ting gör ingen större skillnad, jo! om jag är arg och skriver om det så blir jag bara ännu argare, det blir som ingen lösning i det. men jag försöker ändå hålla igång lite med bloggen för jag vet att ni vill läsa lite om hur det går för mig.. familjen i alla fall.. om det nu är några andra som läser min blogg så är det kanske inte riktigt det ni vill läsa om.

Jag är hur som helst ensam i lägenheten igen, alexander är och jobbar i Åre som vanligt under veckorna. Jag är ledig idag och imorgon sen så jobber jag onsdag torsdag och fredag hela dagarna. morgon till kväll... Jobbet känns bra, jag trivs fin fint där. så det kunde inte vara bättre! :D

nej nu ska jag ta och storstäda vardagsrummet, fortfarande kvar slipdamm överallt! sen ska jag nog försöka komma ihåg att ta bilder på rummet innan det blir stökgt igen så att ni som läser min blogg får se hur det ser ut. Jag skulle dock ha skaffat mig en bättre kamera så att det syntes ordentligt, bilden ocan är tagen med datorn så den är ju inte så bra och iphonen är så tjorvig att hålla på med tycker jag. men jag ska nog ordna det. :)
kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0